Everybody in the house loves to like the lala.

Det har vart en händelserik dag idag även om jag bara vart hemma helt ensam.
Det började med att jag vaknade runt 11 och skulle baka. På receptet stod det drömtårta.
Det började krångla redan när jag skulle hälla upp smeten i en långpanna. Smörpappret som låg i ville inte samarbeta så jag var tvungen att byta papper EFTER att smeten låg på...vilket resluterade i att det blev rejält kladdigt lite överallt.

Nästa steg var att sätta i dom två plåtarna i ugnen i ca 5 min. Efter 4 minuter känner jag att det börjar lukta bränt och när jag vänder mig om till ugnen väller det ut svart rök. Jag öppnar ugnen och blixtsnabbt fylls köket av en hel del rök. Öppnar alla fönster och dörrar och upptäcker när röken lugnat sig att den ena tårtan är kolsvart på ovansidan..Great!
Slänger ut ett lager socker på bakplåtspapper och vänder upp tårtorna där varav den ena (svarta) inte vill lossna riktigt.
Dags för smörkrämen. Eftersom jag inte riktigt har tänkt särskilt klart så har jag såklart glömt ställa ut smöret ur kylskåpet så det skulle bli mjukare. Äsch, det blir nog bra ändå tänkte jag. Ack så fel jag hade. Det kalla smöret gjorde så att elvispen inte riiiktigt ville snurra, utan stannar. Jaja. Smöret in i ugnen några sek - prima!

Smöret fastnar ÄNDÅ på tårtorna och drar väck några fläckar. Ack den som ger sig. Smörar ut allt på tårtorna och BAM!! så snyggt det blev. Bara ihoprullningen kvar..
Börjar med den svarta..slutade med den svarta...försökte igen..reslutatet blev en svart korv. Jaja bättre än inget. Den andra rulltårtan gick bättre. Nästan felfritt! Massa socker på båda så ser man inte sprickorna!

Nu kanske ni tror att dramatiken är över, men icke!
Efter rulltårtebakningen blev jag hungrig och skulle därför koka nudlar i burk. Men istället för att ha det kokande vattnet i burken häller jag det på handen. GREAT!!!! Så nu sitter jag med en blöt handduk virad runt handen och önskar att någon snäll själ kunde vara här och blåsa på det onda.


Saknar min bebi.

Jaja nu drar jag. Detta var ju inte intressant ändå!

Puss


We no speak americano.

Jaaaa, jag lever!!! Det är ett under! Förstår att alla som läser min blogg har längtat ihjäl sig nu när jag vart borta på semester, men som sagt, nu är jag tillbaka!
I och för sig kom jag hem i fredags men har inte orkat skriva nåt inlägg förrän nu.

Nu undrar väl alla antagligen hur jag haft det på min underbara semester i Kroatien, men det finns knappt något så positivt och tillräckligt ord för att beskriva det! haha. Vi har haft det så grymt kul helt enkelt! Bilder finnes häär: http://www.facebook.com/album.php?aid=437705&id=796130463&l=70412ba13c.

På fredag är det midsommarafton och då blir det till att gå lös här hemma då brorsan och hans kompisar har fixat ihop en nice fest med runt 65 pers! Gratis bar blir det så man lär ju inte bli besviken haha.

Idag är det även endast en vecka kvar till jag fyller 19 härliga år! Ska bli väldigt spännande... Och några dagar efter jag fyllt år drar vi upp till Borlänge till Peace & Love! GRYYMT!



Midsommar -93/94



Emma och jag softar i Kroatiensolen liiite.


Puss


I wanna be a billionaire.

Regnet har öst ner på mig och Emma denna måndag medan vi sprungit våra ärenden i stan och i Ullared. Men inte visar vi några dystra miner när vi ändå lämnar detta tråkiga väder inom några timmar.
Klockan 18 åker en fullpackad bil hemifrån för att kolla på en halvlek av lillebrorsans match i Skrea. Efter fotbollen drar vi vidare till Trelleborg och åker på färjan som går vid 22. Sover på båten, vaknar upp i Rostock och fortsätter bilandet till Cesky Krumlov i Tjeckien där vi sover en natt. Dagen efter drar vi vidare och hamnar tillslut i Kroatiens norra delar där 30 plusgrader väntar oss!

Ne nu måste jag packa klart allting och vara lite social mot Emma. Det lär inte bli några uppdateringar när jag är borta (till 19e juni) men man vet ju aldrig!

Pussheej

I am not a robot.

Studenten igår. Jaa, vad säger man. Det var helt jävla sjukt stört underbart!! Det blev en sen natt/tidig morgon och när jag deckade i min säng var den nästan 07.30 haha. Det är så det ska vara!
Vaknade 14.30 sen idag och då var det ju nästan dags för att ladda inför kvällen igen.

Har precis tagit mig en dusch och ska bara sminka mig och sen dra till Johanna C för att grilla. Sen kanske det blir utgång också, igen haha.


Mamma, jag och pappa.

Nu drar jag.

Puss


Åka, åka, åka på lastbilsflak.

Ojojoj, den här veckan har man inte prioriterat bloggen direkt. Jag har haft fullt upp att göra så bloggen hamnade åt sidan. Så, vad har hänt sen jag uppdaterade sist? Jo, vi har vart på världens roligaste bal, firat mors dag, vart halvsjuk och även supit tre dagar i rad! YES!
Studentveckan är i princip över. Eller i alla fall alla tävlingar och allt sånt. Jag ska strax sticka in till stan för att plocka upp JUlia och Marie och sen åka till JOhanna där hela klassen ska samlas för att klä lastbilen till imorn!
Ja, imorn. Det är då det gäller. Dagen som man längtat efter enda sen man började skolan (haha), ne men i alla fall sen man började gymnasiet. Studenten. Ja herregud.

Jag har såklart en massa bilder från veckan som gått men jag komemr lägga upp dom på facebook-sidan istället och bara några enstaka här. Dock inte idag för det hinner jag inte. Det får bli på lördag!

Nu ska jag göra mig iordning och sen dra iväg och mysa med klassen.



Puss

RSS 2.0