The night is young and so are we.

Här kommer bilder från i lördags (hade inte ställt om tiden på kameran såå tänk en timme bakåt)



















Pöss




Visst kan bördan vara tung, när man bär den på ryggen.

Igår var det dags för det efterlängtade julbordet med jobbet! Det var riktigt roligt med massa nytt och trevligt folk. Det började redan kl 15.30 med förfest hos Isak, där var vi ett gäng och drack och tjötade och en och en halv timme senare plockade bussen upp oss och så drog vi ner till Båstad. Det var ju lite speciellt för mig eftersom det var mitt första julbord med arbetskamraterna, men jag tycker att jag klarade det alldeles galant!
Man var dock inte så himla hungrig när det var dags att käka eftersom man slängt i sig pizza på förfesten.. Jaja, julmat är ändå inte så himla gott anyway.
Jag och Anna hamnade även på änden av sällskapet och fick därför några nya bekantskaper i form av Uppsalasnubben Kenneth och hans tjej Ninni från Ängelholm. Två knäppa och avslappnade prickar. Trevligt!
Jaa vad ska man säga mer.. Nanne Grönwall, Sanne Salomonson och Jenny Silver uppträdde. Givet att dom avslutade allt med "Håll om mig". Då var det röj!
Sen blev det nattklubb där folk dansade hejvilt och pajkar bjöd på dricka. Mycket trevligt! Dock var alla ganska sega (utom möjligtvis Isak och Niklas) och slocknade på bussen hem. Men men. Jag hade även gärna vslängt upp några bilder MEN kameran och tillhörande sladd vill inte samarbeta så jag gör nog det imorn.

Jaja, det blev ett långt inlägg så jag får väl sluta skriva nu.
Pussheej

I still need you but, I don't want you now.

Ännu en vecka har gått och som alltid är jag ledig på måndagar. Som vanligt har jag inte heller gjort så mycket nytta denna dag, men lite mer än jag brukar i alla fall. Jag har städat toan, sytt om lite kläder inför resan, tvättat lite och sen inte så mycket meeer....
Sen så är mamma och pappa fortfarande i Wien så jag snackade med dom i telefon för en liten stund sen.

På lördag är det även dags för att åka ner till Båstad för att gå på julbord med jobbet! Första gången jag är med så det kommer bli gaaalet! Får väl hoppas det inte spårar bara som det gjorde på kräftskivan hos mig sist....







Jaja, pusshej =)

People don't want to think no more, they just want to feel.

Fick ett litet ryck igårkväll sisådär halv tolv, efter att Alexandra åkt härifrån, och började ta fram kläder jag ska ha med mig till Thailand! Jo jag vet att det är 37 dagar och 19 timmar kvar, men ändå, man måste ju vara förberedd! Höhö.
Igår stack jag även in till stan och spenderade några timmar i Julias sällskap. Vi solade och tog en fika och efter det medverkade Carro en stund också. Alltid trevligt att umgås med dom två! =)

Mamma och pappa åkte inatt till Wien i några dagar för bland annat gå på julmarknader och sådant. Så jag och brorsorna är ensamma hemma till på tisdag.

Lite bilder från jag var i Thailand 2000.


Jag, lillebror, kusin och storebror med några thailändare.


Flätor är givet på varje semester.


Nej det är inte jag som springer med "kuddar" på armarna, det är lillebrorsan.


Jag och morbror.


Slängde i mig en drink eller två.


Helt okej asgo thaimassage!

Jaja, jag ska jobba om 2,5 timmar och som vanligt gör jag inget vettigt (motionera) utan sitter bara vid datorn och väntar..

Pusshej

Du går på som om ingenting hänt.

Jag önskar att jag kunde läsa andras tankar. Inte var eviga sekund, utan bara någon gång då och då för att kunna förstå vad som händer där innanför pannan. Sen önskar jag att dygnet hade 30 timmar så man hann sova 10 timmar och ändå inte känna att dagen snart var över igen. Och så önskar jag mig en dräkt som man tog på sig som masserade hela kroppen. Men men, man kan ju inte få allt.

kroatien
Att vakna upp till nåt sånt här varje dag önskar jag mig också.

Puss



And you'd hardly recognize me, if you saw me from behind.

Just nu är det 41 dagar, 18 timmar och 49 minuter tills planet lyfter. Just saying.
Känner redan för att packa, men liite tidigt för det kanske..

Annars flyter väl livet på ganska ok. Some up and downs. Men det är så det är, man kan ju inte få allt här i livet. Även om man så önskar.

Don't stop here, I lost my place.

Klickade hem några plagg från nelly förra veckan. Satt som en smäck alla tre!

(Klicka för länk)
 Stripe Floral Dress SEK 89, Rare Fashion - NELLY.COM Elsa dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM Pam Leggings SEK 149, Jeane Blush - NELLY.COM
                            Rea! 89:-                                    349:-                                 149:-




I like the way you're not afraid.

When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God I had a friend like you

Any times I've gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had three you'd give me two
There aint no other friend like you


                            - Joshua Radin


RSS 2.0