On the beach.

Det var en händelserik och rolig dag igår med Alex och Johanna.
Först drog vi till Elmia och fick frukost och underhållning på SKABs monter. Sedan drog vi vidare in till Jönköpings centrum och skoppade lite innan vi drog till A6 center och fortsatte vår shopping.

Efter all shopping hann jag bara vara hemma 5 minuter innan Nicke på jobbet slänger ett sms och påminner mig om att det är after work på Harrys i Ullared. Så det var bara att sticka iväg dit och ha en sjukt rolig kväll med arbetskamraterna.

Ikväll är det kräftskiva här hemma hos oss. Jag ska iväg och jobba nu halv tre så jag kommer komma hem när allt är i full gång. Dock ska jag jobba imorgon kl 7 så det blir inte någon sen natt för mig.

Jaja, här kommer bilder på kläderna. Enjoy.



Tröja - gina tricot
Blå kjol - h&m (49,50:-!!!!)



Bild 1:
Vit tisha - h&m
Blå kjol - H&m
Bild 2:
Tröja - h&m
Svarta leggins - bikbok


Bild 1:
Grå kortärmad kofta - h&m
Stretch jeans - gina tricot (199:-!!!)
Bild 2:
Lila linne - gina tricot



Skooor!!!
Båda från skopunkten för 423:- tillsammans! Sjukt bra deal.

Pösss

Everytime I step up in the building, everybody hands go up..and they stay there.

Imorgon drar jag, Alexandra, Johanna och kanske Julia till Jönköping för att shoppa på A6!!! Sen ska vi nog även ta en sväng förbi Elmia lastbilsmässa som hålls nu. Haha.
Jag är sjukt taggad på att handla varmare kläder nu när det går mot kallare och mörkare tider. En go höstjacka, ett par snygga ankelboots, tights/leggins och oversize-tröjor. Mums.

Vi åker 9 imorgon från Ullared så jag ska nu tvätta bort kletet i ansiktet och krypa ner i sängen för att somna till Notting Hill. Kommer såklart visa mina framtida kläder här i bloggen!

Pussheej


I don't even know if you deserve me.

Vaknade imorse (läs halv tolv) av ett sms av Julia. Tog mig en dusch och mötte sedan upp henne på coop för att handla middag. Spagetti och köttfärssås blev det, utsökt!
Sen drog vi vidare till Carro för kaffe och kortspelande, vilket var väldigt trevligt då jag inte träffat Carro på ett tag. Sedan stack vi till Carros pojkväns lägenhet där Julia och Carro skulle städa i och med att han ska flytta. När det blev långtråkigt att se på när dom städade drog jag hem istället.

Fick även ett samtal innan av Emma som sa att hon kommer ner imorgon istället för på fredag! MYS!
Så imorn ska vi gå till friskis & svettis och sedan ha tjejmyskväll i stugan med Julis, Carro och Marie =)

Tänkte skriva att jag skulle gå och sova nu, men såg sedan att klockan bara är nio... Hmm. Får väl dra på någon gammal film istället.


Bjuder på en studentbild.

Pöss

What a waste of time.

Värdelösa filmer. Varför finns ni och skapar massa fantasier hos oss? Att man alltid ska bli så blödig efter varenda jävla film..
Dock finns det en film som jag inte fick några blödiga tankar av, som jag kollade på häromdagen, nämligen Catch me if you can. Av den filmen blir man bara faschinerad av att det är en SANN historia. Haha, galet.

Första lediga dagen efter sommarjobbet är nu över och jag är redan rastlös. Jag har knappt gjort något vettigt idag heller; skypade med Lillie direkt när jag vaknat vid 12, gjorde en utsökt omelett till frukost efter samtalet, pratade med Julia i telefon, kollade på Laguna Beach-marathon, la mina vita converse i tvättmaskinen, lagade pannkakor och tillsist kollade på film...

Får nog ta och göra nåt av mitt liv imorn, en promenad ute kanske eller en vända på crosstrainern, var ju ett tag sen. Annars ska jag nog ta och leka med Julis imorn, gött kött. Att skriva CV och personligt brev får vänta några dagar tror jag allt.


Midsommaraftonsbild (stolt över kransen jag gjort själv!).

Pusshej.

Dance like it's the last night of your life.

Fick ett sms idag på jobbet av Alexandra som löd: "Hej, jag och johanna är bäst och lagar middag till oss ikväll så har vi tjejmiddag sen =) du, jag, julia och johanna, jobbar du idag?"
Jag hade absolut inget planerat idag och erbjuder sig kompisarna att laga mat till en så säger man väl inte nej? ;) Så nu har jag vart hemma från jobbet cirkus en timma och 15 min och snart ska jag bege mig till vår färgfulla stad Falkenberg för att få i mig en "underbar middag" som Alexandra så väl uttrycker att den ska bli.. får väl se..

Idag bestämdes även att jag jobbar kvar på mitt kära ICA fram till jul i alla fall. Jag och Julia har ju våra små planer för vintern så vi får väl se hur det blir med det! 



En två veckor gammal bild från när vi var på vår årliga utflykt med far- och morföräldrarna, denna gången i Göteborg.

Jaja, nu ska jag byta kläder och sedan dra mig inåt staden.
Pusshej!

Don't ever let anyone tell you you ain't beautiful.

Här ligger jag i min säng och äter ostbågar mitt i natten. Gött att man inte kan sova när man ska upp och jobba kl 7 imorgonbitti.
Jag kollade på Sex and the city innan och grät ovanligt mycket till den filmen. Det är väl dom där jävla massa tankarna som far genom mitt huvud nu för tiden som gör det..

På fredag åker jag upp till min älskling i Kullavik och stannar där över helgen. Ska bli skönt att träffa henne igen, senast var ju när vi kom hem från Kroatien!


Jag och älskling i Kroatien <3

Jaja, jag borde väl försöka sova nu men ostbågarna var ju så jäädra goa så måste slänga i mig dom först.
Pöööss

RSS 2.0