I won't let you trick me twice.

I torsdags sa Emma att hon inte kunde komma ner i helgen för hon var för sjuk. Men en glad överaskning i lördags kl 17 var att Emma trots sin förkylning bestämt sig för att komma ner ändå! UNDERBART!
Vi var hos Johanna Ljungek på förfest, en födelsedagsmiddag med lekar och skratt med tjejerna är alltid lika trevligt! När klockan slog midnatt kände vi att det var dags att dra oss in till staden. Lite cider och tequila är ju alltid trevligt så det fick slinka ner i magen även denna lördag.
Sen blev det den traditionella pizzan vid 3-snåret med trevligt sällskap vi hittade på vägen dit!

Som vanligt har jag alltid med mig kameran ut, men dagen efter är det ändå bara bilder från förfesten som finns där... Suck. Aja, här har ni lite bilder.


Linne - gina tricot
Leggins - lager 157
Skor - H&M


Skorna jag suktat efter jättelänge beställde mamma hem i smyg från H&M!! TACK MAMMA! 


Mina thailandbuddies Johanna och Alex.


Så ska det låta.


Alex popquiz.


Jag och födelsedagsbarnet!


Nu ska jag fortsätta städa på mitt rum...

Puss!


The way we get by.

Det blev inte i lördags som vi bokade resan, utan idag. Alex och Johanna åkte hem för en liten stund sen, ganska många tusenlappar fattigare! Haha. Men till Bangkok kommer vi iaf. Det var lite krångel i början när vi skulle boka, vissa biljetter som fanns på en hemsida men när man klickade vidare så var dom borta.
Men nu har vi i alla fall fått bokat och betalt så den 28 december 06:25 lyfter planet från Landvetter till bangkok. Sen är vi borta i 56 dagar och landar igen i Sverige den 23 februari. FYFAN VA BRA DETTA KOMMER BLI!! Vi blev så taggade att vi redan började planera vad vi skulle ha med oss!

Ha en fortsatt trevlig regnig måndag!
Puss


You're amazing, just the way you are.

Jahopp. Då var det onsdag igen och allt flyter på som vanligt. Jag jobbar och står i på dagarna och spelar sims 3 på fritiden. Trevligt liv. Ska ta tag i motionen när september är över då jag inte jobbar lika mycket. Så att ni vet!

På lördag smäller det. Då tar jag, Alex och Johanna tummen ur röven och träffas för att boka vår efterlängtade resa! När den är bokad är det bara 99 dagar kvar tills vi sticker! Sounds nice. Får hoppas ingen hinner boka våra platser innan bara...

Nu ska jag ta och krypa ner i min säng för att titta på lite hemvideos. Så ligger jag där och skrattar för mig själv åt mig och brorsorna när vi var små. Haha, underbart.

Godnatt!

Vi är på väg till en ny dag.

Jag vill ha en deleteknapp till minnet. En som raderar vilket minne man vill, så man inte kommer ihåg någonting av det som hänt.


To be alone with you.

Ojojoj.. Tror att jag har kollat igenom alla flyghemsidor till Thailand nu som finns. Hittat en riktigt bra deal som både jag och Alexandra fastat för. Vi planerar att åka till Thailand över nyår och stanna i cirka två månader.
Bara sticka iväg, se världen och njuta av livet ett tag. För det är nåt man inte kan göra på hemmaplan, nej. Ska man kunna njuta här i världen behöver jag sol, värme, nya upplevelser och erfarenheter att ta med i livet.

Så nu framöver kommer jag ägna min fritid åt att kolla flyg med mera. För den här resan ska bli av.

Pöss

RSS 2.0