Tell me everything will be okay, before I fall.

Nu är den äntligen här! Hela dagen kretsar kring en endaste sak ikväll. Balen.
Igår när jag och Julia var hemma hos Carro och fixade till det sista på hennes balklänning kunde jag verkligen inte förstå att det är VÅR tur i år! Sen när Julia igår tog på sin klänning med tillbehör blev jag nästan gråtfärdig. Haha. Jag är så grymt nervös att jag inte kunde sova inatt. Sen när jag väl somnar, vaknade jag runt halv fem och låg vaken i typ en timme...

Igår var jag, Julia, Carro och Marie och kollade på Sex and the city 2! Det var lite blandade omdömen från girlsen men jag tyckte den var riktigt bra! Absolut sevärd!

Om 20 minuter ska jag vara hos frissan och fixa håret. Sen hem, sminka mig, plocka upp Johanna och sen vara hos Carro kl 15.

Tar med mig kameran såklart. Måste kila!!

Puss

The way you move ain't fair, you know.

Två..
Nio..
Tolv..
Trettiofyra..

Längtar!



Pretty little girls need pretty little things.

Förkyyyyld och hostig!!!! Jag orkar inte längre.. det har bara gått två dagar men jag är redan så trött på det! Näsan bara rinner och hostan är sådär jobbig som bara en hosta kan va.
Fast jag är lite glad ändå för jag var hos Åsa innan och fixade till mina naglar till balen! Riktigt nöjd med dom, tack!
Imorse hade jag nationellt prov i spanska också. Hablar (tala). Gick ju inte direkt nåt vidare, men får la hoppas att lärarn inte ger mig ig där bara x) Jag hoppas på ett VG i spanska och jag har fått det i nationella både på läs- och hörproven. Och på de vanliga proven har jag nästan legat på mvg så jag hoppas att hon inte tänker så mycket på min frånvaro och dåliga lektionsprestation. Haha.


Supernöjd! Hon behövde bara förlänga på en nagel, annars är längden min egna =)

Nu ska jag fortsätta plugga, eller gå och mysa med Gösta =)

Puss

Where did our hearts go?

Då var även denna veckan över. Har jag uträttat några mirakel? Njaa inte så värst många. Igår jobbade jag och det var K-A-O-S! För lite personal och för mycket kunder. Men men, jag höll humöret uppe!
Efter jobbet drog jag in till stan, plockade upp Marie, parkerade bilen, blev upplockade av Johanna, drog till Nettan, åt korv och potatis, drog till Olivia. Hos Olivia blev det "Vlades sommar PQ" - alltså en popquiz som Vlade gjort alldeles själv. Jag, Marie och Carro var i samma lag. När både vårt lag och Fetan&André-laget låg lika på 18 poäng var det dags för utslagsfrågan: Hur många på Falkenbergs gymnasieskola tar studenten i år? F&A-laget gissade på runt 222 eller nåt, medans vi gissade på 395...svaret var 393 så vi vaaaaaaaaaaann!!! Haha. Ja det var otroligt kul, det kändes härligt och vi blev glatt hyllade. Haha. Jaja..
Det var en otroligt rolig förfest faktiskt med m-y-c-k-e-t  sång!
Sen drog tjejerna minus Olivia och Janie till Bratt där det var ovanligt mycket folk, sådär dagarna innan lönen. Men men, det var väl vädret som gjorde det.

Vaknade för en gångs skull upp i min egna säng en söndagmorgon. Brukar ju alltid sova hos Julia annars! Det var otroligt skönt faktiskt. Dock har jag fått världens förkylning och hosta som inte är roligt.
Jaja, här kommer lite bilder från gårdagen.


Johanna, Alex och Julia


Johanna, jag och Marie


Johanna, Julia, Carro, Kristoffer, Janie, Olivia och André


Jag och Carro

Nu ska jag fortsätta vara förkyld och försöka kurera mig.
Puss

You know you're looking at a winner.

Sitter här och beundrar min vackra kropp..haha okej inte riktigt kroppen kanske, men färgen på kroppen! Känner att jag fått lite färg idag ändå (om man räknar bort solariesolandet igår då haha).
Igår fick vi hem H&Ms katalog - Summer 2010. Ja, jag erkänner att jag ville ha i princip allt som fanns att se i den! En klänning jag fastnade för var denna:

Hur snygg hade inte den vart till brunbrända ben och guld accessoarer?
349 spänn. Får se om den hamnar hos mig när lönen är här. Jag borde ju egentligen vänta med att slänga ut mina pengar tills Kroatien, men ändå!

Nu börjar snart Lost men jag kan inte titta på det för jag missade förra programmet och kommer därför inte fatta ett skiiiit av det.
Får gå och öva på svenskatalet istället.

 
Jag sa faktiskt liite bruna.

Pusshej


Varför kan jag aldrig få nånting?

Äntligen är värmen här! Okej att det blåser och det är molnigt men vad gör det? Solen har faktiskt tittat fram här i Svartrå och jag ligger på en madrass ute på balkongen i bikini! Man får ju passa på att sola nu på sin lediga dag inför balen och studenten;) Hoppas verkligen vädret håller i sig bara!

Igår kollade jag på massa hemsidor om att jobba i Australien. Det ser lovande ut och jag hoppas verkligen att jag och Emma kommer iväg i höst! Hade ju vart sååå skönt! Aja, får kolla lite mer på det.


En härlig sommarkväll förra året.

Får la dra och käka lite nu när molnen ändå skymmer solen en stund..

Puss

We had a secret place.

Bara...19...dagar...kvar...




Bli kvar här med mig.

Just nu är det 17 dagar, 15 timmar och 56 minuter till studenten. 8 av dessa dagar är "riktiga" skoldagar medan övriga är två helger, baldagen och studentveckan. Jag kan inte tro att det är sant!
Efter 13 år i skolan ska man äntligen(?) lämna dessa år av rutiner och ut i nåt som kallas verkligheten... Jag är livrädd. Söka jobb. I Falkenberg? Sverige? Utomlands? Shit.

Idag fick vi våra klasströjor också. Detta gjorde att det var en sjukt go stämning i klassen! Alla gick runt i tröjorna och mådde bara allmänt bra haha. Sen kan jag ju inte påstå att det är dom roligaste klasströjorna som någonsin skådats, men i alla fall.


Har dock målat dit strecket under en för att förstärka
att vi endast hade en klassfest under dessa 3 år
.

Puss


I just wanna be your fantasy, boy.

Långhelgen har bjudit på mycket äventyr och lite bloggande (oh no, tänker ni) därför blir detta ett långt inlägg som ingen kommer orka läsa.

I alla fall har jag inte vart i skolan sedan i tisdags på grund av mina lediga onsdagar och kristihimmelfärdshelgen (=lediga torsdag och fredag).
Ledigheten började med en (för mig) nykter onsdagskväll på Down Town. Johanna, Julia och Alexandra var sällskapet.

Torsdagen fortsatte med att jag skulle jobba (därav nykterheten he he he..) 10-16. Men då vi hade extremt mycket att göra och det kryllade av shoppingsugna turister på jobbet var jag tvungen att jobba över 2 timmar. Vilket i och för sig inte gjorde speciellt mycket då jag inte hade något speciellt inplanerat för kvällen. Men sedan ringde jag Carro och då var det filmdags. Men ingen film blev det utan jag, Carro och Julia tog bilen ut på nya äventyr!

Fredagen innebar sovmorgon och sedan åka in till stan för att träffa Kajsa! Dock blev det inte så utan jag hamnade hemma hos Carro med Julia. Lite flängande fram och tillbaka fick jag bilen och plockade upp Marie påväg till Carro, för andra gången. Eftersom solen sken från en molnfri himmel tänkte vi att Smörkull skullle vara ett underbart ställe att åka på äventyr till! Så dit drog vi. Väl uppe störde vi visst mitt i ett romantiskt möte för två, men vi var lika glada för det haha.
Sedan blev det mat på Stantons innan jag skjutsade alla till Carro och körde själv till Olofsbo för att hämta upp Kajsa und Paulina. Vi drog sedan till Källaren Laxen för en Foo Fighters-kväll. Köa i 45 min var sjukt kul. Aldrig haft roligare. Väl inne höll man på att dö av varmeslag och syrebrist, men vi lyckades i alla fall slå oss ner med ett gäng och umgås.
Köra tillbaka tjejerna till Olofsbo, sen lite playstationspelande, clementin och bla bla komma hem kl halv 5. Härligt Amanda! Upp igen kl 8 på lördagen för att sticka till jobbet och sedan direkt in till stan för utgång! Härligt. NU är jag trött.
Här kommer lite bilder från dagarna:



Torsdagsäventyr



Utsikt från Smörkull

Carro, jag och Marie


Marie och Julia


André och Vlade kör Queens "Bohemian rhapsody".

Puss och hej

Hey boy, get your rocks off.

Sitter hos Alex med Johanna och Julia. Dom andra dricker öl men eftersom jag ska jobba imorn så blir det inget sånt för min del. Alors on danse går varm ur högtalarna här så snart kan vi väl texten utantill.

Ne nu får jag dra och vara social igen.
Ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha!

Puss

It's just one of those days.

Åhh så irriterande att bli förkyld nu när man äntligen är ledig ons-sön! Det är gårdagens jädra promenad i blåsten som orsakat det här.. Jaja, jag är inte bitter, förutom att jag knappt kan andas..

Nåt som hade vart otroligt skönt nu skulle vara ett bad. Ett varmt jädra bubbelbad med massagestrålar!! Måste gå och fylla karet med vatten.....
......så då var det gjort! Tvätta bort sminket och krypa ner i det varma vattnet ska bli skönt. Brukar aldrig bada dels för att jag aldrig tar mig tiden och dels för jag blir så rastlös av att bara ligga där. Men nu ska jag äntligen unna mig detta, sätta på lite lugn musik och tända lite ljus också kanske!? Lika bra att slå till stort! (haha)



Saknar min bästa vän!

When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God I had a friend like you

Any times I’ve gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had three you’d give me two
There aint no other friend like you <3

                                  - Joshua Radin

Puss!


I used to be love drunk, but now I'm hungover.

Har inte så mycket att säga idag mer än att jag hade en toppenhelg!
Lite bilder från lördagen.


Premiär för min nya klänning från gina!


Marie och jag =)


Marie och Julia <3


Toapose på Zätas, givet. (var är mina lockar?)


Julia and her brotha Emil.


Bratt.

Pusshej!

I hope you cry.

Jobbade igår efter skolan..17-20.15, skööj! Efter det åkte jag hem, åt tacos, satte mig i bilen och körde för att plocka upp Marie. Sedan drog vi till nån fest i Olofsbo, vilken inte var så kul att vara nykter på så vi drog in till stan istället och träffade några polare och satte oss på Laxen. Sedan tillbringade vi hela kvällen där med ett trevligt gäng! Var hemma vid 2.30 igen och deckade direkt i sängen. Gööött.

Just nu är jag ensam hemma för familjen är och kollar när storebrorsan spelar match i Hylte. Så jag har dammsugit hela övervåningen och håller just nu på med att plocka upp på mitt rum. Och nu var visst klockan tre snart! Måste hoppa in i duschen, för man vet aldrig när Julia kommer och hämtar upp mig inför kvällens bravader!

Måste bara inflika att min kamera har kommit tillbaka från lagningen nu! Det var visst bara till att byta batteri.....
Och så måste jag säg att Lillie idag åkte till Spanien i en vecka :(( Inte ok!


Lillie utanför lägenheterna, sista dagen i Torrevieja -07.

Puss!


So now who's gonna cry for you?

Efter skolan idag gick jag och Carro och hyrde filmen My one and only (ironiskt?) och kollade på den i hennes pojkväns lägenhet. Efter filmen fick vi besök av både Julia och Lillie och vi alla fyra traskade (åkte i Lillies bil) till Falkmanska för att ta en fika. Kladdkaka och Mer blev det för min del, gott som vanligt! Där satt vi på uteserveringen och pratade strunt och bara njöt av vårsolen. Tror vi alla fyra längtar till nästa sommar ;)
Lillies bil åkte hem typ en timme senare och så gjorde även jag och Lillie.
Så nu sitter jag här, nyduschad och ensam. Familjen är inte hemma så jag ska ta tag i matlagandet för kvällen alldeles strax. Ska bara lyssna klart på denna låt...och denna.. =)

Längtar som satan till Kroatien med Emma och även till Peace & Love med Julia, Carro och Marie! Sommaren och frihet är nära.

Ja just det, tog även en bild på mitt nyslingade hår, så här bjuder jag på en bild.



Puss

Alors on danse..

Skööna onsdagar! Vaknade runt 10 och gick ner och kollade på vad tv hade att erbjuda. Samtidigt började jag på det sista kapitlet i matten, nämligen sannolikhet och statistik. Jättekul. Fast det är ganska så lätt ändå.. kan ju bero på att jag har matte b light! (haha). Jaja, har typ jobbat halva kapitlet idag så jag är nöjd!

Jag var hos frissan innan med och slingade håret. Hon använde en sån där mössa som gör jätteont :( Men resultatet blev i alla fall jättebra! Jag är verkligen helnöjd! Har inte tagit någon bild än men det lär väl komma upp någon inom dom närmaste dagarna.

Vår externa hårddisk har vart i norge och vänt. Någon (absolut inte jag) råkade tappa den i golvet en (eller två) gånger så den inte funkade längre. På den låg bilder från 2005-2008 och vi trodde alla att bilderna var förlorade för alltid. Dock fick pappa nys om detta norska företag (ibas tror jag det heter) som kan fixa fram nästan alla bilder igen (dock för en summa som inte är värd att nämna). Även alla våra USA-bilder, som vi lagt över på en cd och sen raderat från datorn, slutade helt plötsligt att funka så den lämnade vi också in.
Igår kom alla bilder på en cd och ett usb-minne på posten och det var en lättnad för oss alla. Ja...väldigt intressant historia (haha).


En upphittad gammal bild på mig från sommaren -06.

Nu ska jag måla naglarna eller nåt och kanske plugga lite mer matte.

Puss

I just laugh.

Det är snart onsdag, endast en halvtimma kvar, och onsdagar betyder ledigt! Ni kanske tröttnat på att jag skriver det varje onsdag men det är ju så sjukt skööönt att ha en liten paus mitt i veckan!
Imorn ska jag röja upp alla kläder på mitt rum, plugga matte och sen sticka till frissan och slinga håret!

Nu lockar sängen!
Puss

Truth be told I miss you, and truth be told I'm lying.

Perfekta textrader denna måndag.

Now you'll never see, what you've done to me
You can take back your memories they're no good to me
And here's all your lies, You can look me in my eyes
With that sad, sad look that you wear so well.

- All american rejects.

Sorry I cannot hear you, I'm kinda busy.

Skrattretande. Patetiskt. Vem tror du att du är? Haha

There is nothing I can be.

Ganska så lamt på bratt igår va? Japp. Det är därför man drar till Hjortsberg istället och drar igång en sjuk efterfest! Haha. Okej den var väl inte så sjuk..eller jo det var den xD Haha. Ja herregud. Jag var nykter eftersom jag skulle köra brorsan hem sen men visst fan hade jag skoj ändå! Kändes skönt när solen började gå upp runt halv fem-snåret och värden drog fram gitarren och började lira. Runt halv 6, när solen lös starkt på himlen, drog vi oss alla hemåt. Kändes konstigt att gå och lägga sig halv sju när det är då man brukar gå upp till skolan. Haha.
Jaja, solen skiner ute så jag får väl knalla mig ut.

Pusshej

RSS 2.0