Do you wanna dance and hold my hand?

Jag har en bra höst. :)
Lillie har kommit hem från Spanien, jag får en extra speciell dos glädje varje dag, jag behöver inte gå runt om dagarna och inte veta vad jag ska göra utan kan gå till ett toppenjobb (även fast man kan fasa inför ett 10/11-timmars pass) med toppenkollegor!
Vilket även leder till att jag får lön som jag kan lägga undan till det som nog kommer bli den bästa resan i mitt liv! Förresten är det bara 67 dagar kvar till planet lyfter från landvetter 06.25 på morgonen. Åh vad jag längtar!

Imorgon ska jag in till stan för att fika med mina fina vänner Carro, Julia och Lillie. Sen ska jag snabbt hem igen och göra mig iordning inför kvällen då jag ska köra upp till Emma. Vi ska på inflyttningsfest i Onsala nämligen och det kommer bli riktigt nice. På lördagen blir det 18-årsfest i Göteborg vilket också ska bli kul! Träffa nytt folk ska bli trevligt!

Storebrorsan har även hittat lägenhet. Han var och skrev på kontraktet ikväll så i slutet av november flyttar han härifrån och in i en tvåa i Falkenberg. Bara jag och lillebror kvar då. Vet inte riktigt hur det kommer kännas...


Jag och brorsorna på min student i juni.

Nu ska jag krypa ner i sängen för innan allt nöje imorn ska jag jobba 7-14.30.
Puss!


You were always on my mind.

Imorgon är sista dagen jag inte behöver åka minst 2 mil för att umgås med mina vänner. Imorgon är nämligen dagen då Lillie kommer hem efter 4 månader i Torrevieja, Spanien! Visserligen kommer hon på natten till lördagen så jag kommer inte träffa henne förrän efter jag slutat jobba på lördag kl. 14.30. Men men, hon kommer i alla fall äntligen hem! 4 månader känns som en evighet. Undrar om 56 dagar i Thailand kommer kännas som en evighet...

Jaja.. Jag har även blivit förkyld på grund av en viss person. Ska slå honom om jag är sjuk på lördag! Fast en liten klen förkyldning kommer inte hindra mig från att ha roligt ihop med mina vänner (har ju alltid roligt med dom iofs)!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova bort förkylningen.


Jag och Lillie i Torrevieja, Spanien -07.

Godnatt, puss!


Now I've got you in my sights.

Har precis avslutat ett kort skype-samtal med Marie. Det var trevligt att snacka med henne lite! Så medans jag strax ska krypa ner i sängen så ska hon bege sig till stranden...helt rättvist.
Jaaa, vad har jag gjort mer denna kväll? Jo, jag skypade ju med Lillie (som nästa lördag kommer hem från 4 månaders vistelse i Spanien) i 2.5 timmar också där hennes lillasyster Alice (som är utbytesstudent i Dayton, Pennsylvania, USA i ett år) även närvarade i lite mer än en timme. Trevligt trevligt.

Samtidigt som jag gjorde detta skumkollade jag på "P.S. I love you" som gick på fyran, åt färdigrätten "Pasta - fyra ostar", åt en påse popcorn och slängde även i mig en halv liter glass med chokladsås. Nu är jag mätt.

Imorgon börjar jag jobba kl 7 med mina trevliga arbetskamrater Malin och Jessica. Nice.


Och här har vi en vinterbild på mig från en promenad med Emma förra vintern. Mys.

Ne nu ska jag dra mig för jag är så kissinödig så det går bara inte!
Ha en trevlig natt.

Puss


I'm trying to keep my hands off.

Jaha. Än en gång är det lördagkväll fastän det känns som typ onsdag.
Jag sitter och väntar på att jag ska få ett sms som säger att jag kan ta mig från mitt kära hus. Men det går lite trögt för den sms-avsändaren verkar det som. Jaja, jag får väl försöka underhålla mig bäst jag kan ensam i mitt stora hus så länge...
Inget vettigt har jag att säga idag heller mer än att...ne faktiskt ingenting. Får väl gå och gosa med min långhåriga pojkvän så länge.


Bjuder på mig själv, 1 år. Tårta är gott..FAST NÄÄH.

Pösss

RSS 2.0