Nog hade jag blivit kysst, men aldrig så förut.

Lite dåligt med skrivande här, men vafan orka skriva varje dag? ;D

I fredags stack jag hem till Lillie för lite mys och lite mer mys. Jag hade kommit med en toppenidé innan på dagen att vi skulle vara uppe hela natten, som vi brukade vara för några år sedan när vi alltid sov i Lillies uthus på helgerna. Dock blev det inte riktigt som min idé ville, utan vi somnade ganska så stenhårt direkt efter Let's dance var slut. Haha fail!

Jag stack hem runt middag och duschade och gjorde mig i ordning för kvällen. Skulle nämligen in till stan för att hitta på något med Johan och Ylber. Väl inne i stan runt kl 18 var jag tvungen att vänta på en buss till Johan i två timmar. Ajaj, inte riktigt räknat med vad jag skulle göra under väntetiden. Snäll som Felix är fick jag tillbringa mitt väntande hos han och Paulin (och Kevin!). Efter ett tag där kom även Snuffe förbi en sväng och var trevlig som alltid :)
Under min väntetid blev det även bestämt att vi inte skulle till Linkan på fest, utan skulle istället till min stuga och supa. Så runt 8 kom Ylber och Driton och plockade upp mig på cykel och så drog vi till stugan. Johan var redan där då så det var ju bara att börja intaga de alkoholhaltiga drycker vi hade med oss. Vilket var öl. Johanna Mufic kom även dit, så slapp jag vara ensam tjej!
Att festa med Ylber var nog det roligaste jag gjort i hela mitt liv! HAHA. Den killen vet verkligen hur man släpper loss! xd Måste bli fler gånger!
Det slutade med att Johan däckade i sängen och jag på soffan. Märkte inte ens när de resterande stack hem xd
Jag vaknade ungefär vid 3-tiden av att jag frös som fan och skulle då gå och lägga mig jämte Johan. När jag skulle ställa mig upp på mina fötter (som man brukar) märker jag att jag inte känner av fötterna alls. Istället för att kunna ta några steg framåt, ramlar jag istället raklång på golvet och väcker Johan. Haha. Det var alltså inte bara jag som somnat på soffan utan även mina fötter. Ont fick jag, men klarade ändå att gå till sängen och krypa ner jämte Johan för att få lite kroppsvärme xd

Idag, söndag, har jag inte gjort nåt vettigt alls. Mamma hämtade mig i stugan runt halv 1 och sedan har jag mest sovit och ätit.
Imorgon är det skola igen och det suger balle. Vi har någon jädra temavecka med nåt tema som jag inte kommer ihåg vad det var. Nåt på S tror jag. Det suger i alla fall.

Nu ska jag sova efter att ha smsat lite. (:

Puss / Amy

 
 jag å johan
Jag och Johan på g!


Han böjde sej ner mot min späda kropp,
i hans armar låg jag när han lyfte mej upp,
jag blixtra till i hela kroppen när han kysste mej.


I'm not pop, I'm hiphop

Ojojoj, vilken trevlig helg jag har haft!
I lördags var det den omtalade 18-årsfesten, och jag kunde nog inte haft det roligare! (om man räknar bort att någon drack upp typ hälften av min dricka!) Ne men det var en riktigt trevlig kväll med mat, dans och glada ungdomar!
Jag hade fortfarande feber, förkyldning, huvudvärk och hosta när jag åkte dit men kände inte av det så mycket under kvällens gång. Istället kom det tillbaka sedan vid 3 tiden när jag landade i Dannis ena soffa och trodde jag skulle dö av hostattacker!
Efter festen tog vi bussen tillbaka in till stan och sedan skulle jag och Danni hänga med Snuffe och LInkan på någon efterfest. DOCK när vi kom dit såg vi att det endast var tjejer där! Dom hälsade glatt på killarna, men när dom såg oss sa dom snabbt "det är fullt!!". Haha patetiska varbergstjejer :P Så vi softade lite på deras uteplats i någon halvtimme med killarna som var där innan vi bestämde oss för att gå hem. Väl hos Danni satte vi på filmen "Finding Neverland", men stänge av efter ungefär en halvtimme för vi var sjukt trötta. Somnade dock inte förrän vid 4 eftersom någon smsade mig ganska mycket!(:
När vi vaknade upp på söndagen vid 11 orkade vi inte göra så himla mycket, utan låg kvar i sängen tills klockan blev 2 för att vid den tiden äta frukost. Efter frukosten körde vi hem till mig och käkade våfflor, lite smått gott.
När våfflorna var uppätna drog vi vidare till Lillie för att prata lite bra och dåliga saker om gårdagen. Haha.

Jaa. Idag är jag hemma från skolan också. Festande gjorde mig inte direkt frisk kan man ju säg. Febern är dock borta idag, men förkyldningen och hostan sitter i. Men ska nog orka ta mig till skolan imorgon :)


Puss å hej! / Amy


Jag & Peter

Jag och Peter är glada när det är fest! :)

Oh baby baby have you seen Amy tonight?
Is she in the bathroom is she smokin' up outside? Oh
Oh baby baby does she take a piece of lime
For the drink that I'mma buy her do you know just what she likes? Oh

where is life in this town?

Jag har vart hemma från skolan idag också. Tog tempern imorse och då hade den stigit till 38.5! Inte okej. Men den har gått ner nu och det känns som att jag inte har någon feber alls. Hostan har också lugnat ner sig, fast hostar en hel del fortfarande. Men tror nog jag blir hyfsat frisk till imorgon. IMORGON! Det är endast ett dygn kvar! Om 24 timmar är man lite lagom lullig påväg till festen, som börjar 18.30, och är spänd på vad som ska hända! Det kommer verkligen bli en rolig kväll! Har bestämt med Bubba att vi ska bugga tillsammans! Haha. Ska bli en rolig upplevelse! Lite nervös över vem jag ska sitta jämte är jag dock. Men någon man känner borde det ju bli i all fall, eftersom man känner minst 80 % av dem som är bjudna.  Haha.

Lillie var här för en stund sen och jag hjälpte henne med att sy upp hennes band till klänningen lite. Och så myste vi lite bara.
Jaa det är fredag kväll och jag undrar vad det blir för något gott att äta. Är ganska så sugen på pizza säger jag då, men det blir det säkert inte.. Får se vad mamma hittar på.



amanda

Amy på släktkalaset för några veckor sedan

I kissed your lips you pulled my hair it was the craziest thing.

Till råga på all hosta och sånt har jag fått feber också. Hade 37,8 och jag brukar ligga runt 36,5 när jag är frisk!
Så blir nog till att stanna hemma från skolan imorgon också. Ska kurera mig riktigt rejält med ett härligt bad och kanske lite bastu med! Måste försöka att bli någorlunda frisk till på lördag så jag kan vara fit for fight! Jag visste att jag inte skulle säga att ingenting kunde gå fel till denna festen, som jag nämnde i något  föregående inlägg . Men det ska nog gå bra det här. Hoppas Lillie kommer hit imorn och kurerar med mig, hade vart helt ok! :D

Jag var ju hos frissan innan och slingade håret. Gjorde det med sån mössa, och aj va ont det gjorde! Även om jag inte är speciellt ömhårad. Jaja, det blev ett bra resultat iaf. Man ser dock utväxten lite tydligare på ena sidan men det duger i krig, som Bubba brukar säga.

Ne nu hoppas jag att pappa kommer hem snart med mat, för jag är jättehungrig!

Puss / Amy

I touched her ooh!
She touched my ahhh!
It was the craziest thing!

Det här är slutet på resan och början på en ny

Usch. Vaknade upp idag och kände hela min hals helt uppsvälld inuti. Näsan helt täppt, huvudvärk och på toppen på det, en jävligt irriterande hosta. Så irriterande så det gör ont i bröstet när jag hostar. Så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Känner mig dock lite taskig eftersom vi skulle ha redovisning med vårat grupparbete i historian idag. Men om jag skulle vart där hade jag inte kunnat prata knappt, eller ens koncentrera mig. Skulle även haft prov i geografi idag, men det får jag väl göra någon annan gång.

Det är skönt att vara hemma faktiskt. Jag behövde verkligen sova ut också. Satt nyss ute på balkongen och bara njöt av vårsolen, det var riktigt härligt!
Hade inte klarat denna dagen hemma om det inte vore för Bubba som också är hemma och är sjuk. Så vi sitter och fular oss på msn som vi brukar! Hihi, tack Bubba!
Ska även slinga mitt hår hos frissan 15.15 så får ta mig dit på moppen dårååå. Synd att inte Danni var här så hon kunde köra mig x) GRATTIS TILL KÖRKORTET förresten! ;)

Ne jag funderar på att laga lite mat kanske. Hade ju vart ganska så gott , säger jag då! Synd att det är så trödigt bara. Jaja. Det får gå. Får se vad jag hittar i kylskåpet.

Over and out.

Puss / Amy

And all my senses seem to be in this song
Thinking all day long, honey what went wrong

If this is called living, well don't count me in.

Nu sitter man här igen med datorn i sängen och känner att "pluggtimmarna" som man skulle haft efter skolan, bara har flytit iväg. Har ju geografiprov på torsdag men har fortfarande inte börjat plugga. Istället kollar jag runt på bloggar, myspace, youtube och massa ställen som INTE har med mitt geografiprov att göra. Varför är det alltid så? När man har något viktigt att göra så gör man alltid sånt som man aldrig annars brukar göra, bara för att slippa det man borde. Jag städade till och med upp på mitt rum idag bara för att låta tiden gå förbi!
Ne usch, nu ligger den gröna, fula, tjocka boken och bara väntar på att bli läst. Jag får nog ta och öppna och bläddra fram till sida 167 där det står om väder och vind.

Man för ju förresten inte glömma att kolla på Lost ikväll då, som har säsongspremiär! Visst det har spårat ut lite, men vem är inte supernyfiken på att få reda på HUR dom kommer från ön, och VART dom som stannade kvar tog vägen? Det är i alla fall jag. 22.40 ikväll.

Puss / Amy


Hope you're happy now, but I'm not giving in.
I hope you're satisfied with your bullshit and your lies.


I'm a bit drunk as you can see, I bet you would like to undress me

Jaha, då var det måndag igen. I och för sig är den snart slut , men ändå en och en halv timme kvar.^^
Idag har det bara vart en helt vanlig seg måndag i skolan. Dennis åkte hem efter första lektionen och Johan började spotta blod. Trevlig dag!
Ne vad har hänt idag egentligen. Jo, jag klarade faktiskt 10 uppgifter i matten, utan att kolla i facit! Så jag känner mig riktigt stolt! HAha...
Efter skolan hängde jag med Johanna till Meddo och solade, vilket jag hade tänkt göra imorn egentligen, MEN vad gör det att sola en dag före. Ska till Klitte på onsdag och ta mig en simtur där och sola även då. Måste ju vara lite brun till på lördag då det är 18-årsfest som jag är taggad till tusen till!
Ringde även min frisör idag och bokade in sling-tid på torsdag kl 15.15 så man är fin i håret till festen också! Känns verkligen som att inget kan gå fel till denna fest (peppar, peppar, ta i trä).

Har 30 engelskaglosor till imorn som jag kan ganska hyfsat faktiskt. Ska plugga på dem lite mer snart. Har även ett historiaarbete/redovisning som ska vara klart på torsdag, och min grupp (jag, Danni, Carro S) skulle läsa igenom faktan tills imorn. Häftet ligger jämte mig, men hur jag än försöker ,så går det inte att ta upp det och fortsätta läsa där jag slutade. Jag ska gå och borsta tänderna och sen somna med häftet på magen. Ja det låter bra.

Godnatt / Amy


Dop

Idag var det dags att gå på min 4 månader gamla kusins dop, det var riktigt mysigt och roligt.
Dock höll jag på att somna ett antal gånger eftersom jag endast sovit fyra och en halv timme inatt (se föregående inlägg).
James Wilfred Arnold Andersson blev tillslut hans fullständiga namn och det tycker jag passar alldeles utmärkt på den lilla grabben! :)

Jag funderar på om jag ska börja locka mitt hår för att se om jag ska ha det så på lördag, då det är 18-årsfest. Men jag vet inte om jag orkar med det nu. Jag får se helt enkelt.


Dop

Puss / Amy <3

Tröttast i stan

Det är jag ju egentligen inte, eftersom jag bor på landet. Men men.
Igår var en helt crazy kväll! Det började med att Carro plockade upp mig med bilen hemma ca. 19.45. Och sedan också Lillie, så drog vi till stan och lämnade av Carros storasyster där. Sedan hämtade vi Danni hemma hos henne och körde till Carros lägenhet. Carro hade fått den stora äran att bli tillfrågad om att köra ner Snuffe och Felix till Halmstad denna kväll. För snäll som hon är hade hon självklart sagt ja, mot en viss summa pengar.
Så vi körde och hämtade dessa två pojkar och knödde in oss i den lilla bilen, med en plats kort.
Efter mycket sjungande och skratt kom vi äntligen fram till Halmstad. Men innan vi lämnade av pojkarna var vi ju tvungna att nästan köra på två tjejer! xD Killarna försvann på fest och vi blev sugna att käka pizza på den där pizzerian som Carro tyckte var så god. Då gällde det bara att hitta vart den låg. Utan någon hjälp av gps körde vi mot centrum.
I en korsning där man antagligen bara fick köra höger, körde Carro rakt fram. Med en tutande bil till höger som vi nästan körde in i och nyfikna bussväntande resenärer körde vi in på busshållsplatsen rakt fram. De blinkande ljusen på bussen vi mötte, en gåendes vinkande busschaufför  och resenärerenas blickar gjorde att vi insåg att vi antagligen inte fick köra där. Vi skrek bara lite. Vi parkerade snabbt vid närmsta parkering med andan i halsen.
Efter en kort paus körde vi vidare, och hittade även pizzerian, som dock var stängd. Vi bestämde oss då att det fick bli en väldigt sen kvällsmat på donken. En kvart innan elva anlände vi till McDonald med hungriga magar och det blev en QP Cheese meny för mig vilket var yummie!
När klockan började närma sig halv tolv kände vi att det var dags att åka hem. Vi hade ju fortfarande inte bastat hemma hos Lillie vilket skulle vara huvudaktiviteten denna afton. Så in i bilen igen och hem till bastun. Tjugo minuter där inne räckte för oss. Vi satte oss i "omklädningsrummet" istället, och senare i Lillies rum, och tjötade skit.
Nu var klockan snart 3 och jag kände mig lite sömnig när jag tänkte på att jag skulle upp 8 nästa dag, så jag, Carro och Danni åkte hem till mig och somnade till "En riddares historia".

Puss / Amy <3



Kände för att ladda upp denna bild på mig och Bubba! :)


Kände för att ladda upp denna bild på mig och Bubba :)

Lördag 14/3 -09

Igår var man bjuden till Jenni på tjejmiddag för att fira att hon fyllt 18 år! Det var en riktigt trevlig och rolig kväll med mycket skratt!
Efter festen sov jag hos Danni, vilket alltid är mycket mysigt! Fick dock gå upp vid halv 10 för att göra mig iordning innan mina föräldrar skulle komma och hämta mig. Vi skulle nämligen kolla på när min lillebror spelade fotbollsmatch!
Denna match var i Morup, mot Morup, och det var riktigt kallt. Som tur var hade man några extra lager kläder på sig, vilket värmde.
Ikväll ska jag och Carro hem till Lillie och ta det lugnt med bastning och mys. Kommer bli trevligt!

Funderar på att gå och ta mig en rejäl dusch nu. Känner mig ganska så unken.

Puss / Amy<3


Snö?

Att man aldrig blir av med denna jobbiga snö. Den kommer och ligger i några dagar innan den regnas bort, för att sedan komma tillbaka igen några veckor senare. Kan det inte bara bli vår, så det snart blir sommar?!

Förövrigt uppfann jag, Daniela Myslek och Caroline Svensson ett nytt ord idag! Åckokrix.
Det var genom ett historiaarbete vi kom fram till detta orginella ord. Hur orkar jag inte förklara.
När ordet väl var uppfunnit var vi tvungna att komma på vad det skulle betyda.
Tillslut kom vi fram till att det passade bra som "oväsen, jobbigt läge, tumult". Något i den stilen.
Man hör ju bara på ordet hur jobbigt det låter.

Min kära vän Caroline Lindberg fick körkort förra veckan (grattis grattis) och efter skolan idag hängde jag, Lillie och Dennis med henne på en liten cruising-tur.
Falkenberg-Årstad-Slöinge-Årstad-Svartrå.
Det var en riktigt mysig liten runda även fall det var svinkallt att åka med rutorna nere som Carro så glatt ville, bara för alla skulle höra den bra musiken vi lyssnade på. :)

Har både tyska och latin glosor till imorgon men har inte pluggat på något. Får väl krypa ner i sängen nu och lära mig lite.

Provade idag ut vad jag ska ha på mig nästa helg då det nalkas 18-årsfest med black&white-tema! Blir nog något i denna stilen!


Puss / Amanda

Tisdag 10/3 -09

Jaha. Skaffat blogg nu då. Inte för att någon kommer läsa vad jag skriver.

Ligger i sängen och kollar på "Lost - past, present and future", dels för att jag inte kan sova och dels för att jag måste få en tillbakablick på vad som hänt där innan serien drar igång nästa tisdag 22.40! Oj vad jag har längtat!

Det var en jobbig dag i skolan idag, men jag får väl inte göra något annat än stå ut.
Jag har i alla fall underbara vänner som gör skolan värd att gå till. Tack! <3
Vet inte hur lång tid det är kvar på programmet, men ska försöka sova, utan tårar, efter det.
Over and out.

/ Amy

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0