I'd wanna hear you say - I remember you.

Heeeej hallå!

Idag hade jag inga lektioner. "Åh skönt, softa hela dagen" kanske ni tänker. Men icke! Drog iväg i snöovädret till stan och mötte upp Marie för att äta med henne i skolan vid halv elva. 11.30 var det sedan dags för mig att sticka och besiktiga brorsans bil. Var lite nervös eftersom det var min första gång, men det gick prima!

Efter besiktningen stack jag tillbaka till skolan och mötte upp Carro B lite. När hon sen drog på lektion gick Lillie, Katta och Jenni med mig till Kullens skor, för att se om det fanns något trevligt att köpa inför helgen. Det gjorde det inte. De enda skor jag hade velat ha där var Friday night ur Kenzas skokollektion. Dock kostade de 680 spänn vilket jag inte riktigt kände att jag ville lägga pengar på just nu, dels för att de är mer sommarskor (enligt mig) och dels för att jag var ute efter ett par med inte riktigt så hög klack.
Efter denna visit drog jag och Carro till Klitterbadet för att simma och sola. Sen blev det lite bastande också. Lagom unken gick man därifrån!

Jaja.. tjöt, tjöt, tjöt. 
Nu är det bara två dagar kvar tills Emma kommer hit igen! Det är alltid lika roligt när vi ses! På fredag blir det tjejkväll här hos mig med 7 halvnakna brudar i bastun och jacuzzin! Lite öl på det också, kommer bli mycket trevligt! Sedan på lördagen taggar vi allihop för utgång på vårt kära Grand! Det är kickoff vilket betyder billig dricka hela natten lång! Att det är lönehelg gör inget heller :D

Nu ska jag sluta tjöta!


SATC. Charmig bild på mig, Carro, Julia och Marie. ^^

Pusshej




                                                                     Woke up to the sound of pouring rain 
                                                                                Washed away a dream of you 
                                                              But nothing else could ever take you away 
                                                          'Cause you'll always be my dream come true


See I'm getting nasty with you on the dancefloor.

Guten Abend!

Jag kan verkligen inte förstå vart all min motivation till skolarbete har tagit vägen. Ett religionsarbete skulle vart inne i fredags som hänger på mitt betyg(!) och jag har fortfarande inte skrivit klart det. Löser väl sig..


Då kan jag berätta vilka viktiga saker jag gör istället för att skriva på Rastafariarbetet..

- Uppdaterar status på facebook.
- Byter relationsstatus på facebook från "singel" till "gift med Emma Berg".
- Kollar på forever21s hemsida och drömmer om att den kedjan ska komma till Sverige..eller att frakten inte skulle vara så dyr.
- Sneglar lite på religionsarbetet.
- Diskuterar med Emma om den "heeemska dag" hon haft idag.
- Skryter lite för Marie att jag är ledig imorn medan hon börjar kl.8.
- Sneglar lite på religionsarbetet.
- Diskuterar med Marie om vilka bakgrundsbilder vi har på våra datorer.
- Smsar sjukt intressanta sms.
- Grämer mig över att religionsarbetet inte kommer bli klart idag.

Sjukt intressant..

Här följer lite bilder från mysiga stunder med vännerna!


Ett misslyckat försök till att likna SATC-brudarna! Jag, Carro, Marie och Julia. -09

  
I början av ettan -07, Spanien -07, Halmstad -09.


Ännu ett mittlyckat försök att likna SATC-brudarna. Jag, Julia, Marie, Carro <3 -09

  
Grillning på stranden -08, chilla på rast -08, bastu och bad hos mig -08.


Jag, Johanna och Daniela -08.

  
Klassfest-07, karaoke-08, rutschkaneåkning-08.


Innan skolfotograferingen i tvåan -08.

Pussheej!


Im a freak but i ain't gon' lie.

Godmorgon!

Klockan är nu 12.15 och jag ligger fortfarande i sängen. Vaknade typ vid halv elva men har inte orkat gå upp än utan har pratat lite med Lillie i telefon och kollat runt lite på facebook typ.

Igår skulle jag vara chaufför för mina föräldrar och deras kompisar. Jag körde in dom till stan för dom skulle på invigningen av Falkhallen. Medan de gamla var där plockade jag upp Julis och Caro för att ta oss till Stålboms där Peter, Simon och Martin skulle uppträda, vilket dom har som deras projektarbete. Det var en trevlig stämning där inne och musiken o sången var mycket uppskattad. Dock satt det några tanter där inne som skrattade varje gång Henke Bacon skulle fram och fixa med ljudet, då han böjde sig fram och visade sina kalsonger. Hmm.

Efter Stålboms stack vi till Down Town där alla tog varsin öl utom jag, då jag körde. Efter mycket tjöt och skratt där drog jag, Carro, Peter och Johan hem till Julis där vi satt och softade lite. Peter tyckte klockan blev mycket och ville hem och sova så jag körde hem honom och drog sedan vidare dit mamma och pappa skulle på efterfest.
Väl där möttes jag av 6 st berusade 40+are med varsitt whiskey- och likörglas i handen. Suck. Även fast jag bara ville hem så var det ganska kul att sitta och lyssna på deras skitsnack! Haha.

Aja, när vi åkte hem var det två extra passagerare (Roy och Katrin) med utöver mamma och pappa. När dessa två skulle gå ur bilen ville de inte gå därifrån utan att jag fått "chufförpengar". Trots mammas protester om att jag inte behövde några pengar (tack mamma?) så hamnade två lappar i min näve. Två hundralappar! WHOHO.
Så dessa ska bli min budget för ikväll då det blir utgång med tjejerna!

Aja, nu skrev jag såndär tråkig lång text igen..


Julia & Carro

Pusshej!

Strangers waiting, up and down the boulevard.

Hallåå!

Äntligen har vår käraste JULIA kommit hem efter tre veckor i Thailand! Har inte träffat henne än men hon ringde innan när jag satt på bussen hem. Var skönt att höra hennes ljuva stämma igen. Det är knappt så jag vill vara jämte henne eftersom hon kommer vara så äckligt brun!

Just nu sitter jag och försöker opponera ett arbete i historia. Går väl sådär.. 
När jag såg att Glee skulle börja på tv4 så tänkte jag att DET måste jag följa. Tror ni jag har gjort det eller? Nä just det. Så på spotify spelas just nu iaf låtarna från serien.

Nu får jag väl fortsätta med historian.

julis
Julis, Rhodos -09

Pussheej!


Cause I just set them up to knock them down.

Tjoho!

Idag har vart en underlig men ROLIG dag! Haha
Började med att jag åkte in till skolan även fast jag inte hade några lektioner. Sen stack jag iväg en sväng vid 10 och kom tillbaka till skolan runt 14. Där mötte jag upp Carro B och efter ett tag stack vi iväg till Klitterbadet där vi simmade 2 km! Riktigt duktigt gjort. Till och med så duktigt att jag drog i mig en liten chokladboll, några godisar, några chips och en loka! Haha. Sen hade vi bokat soltid och jag deckade där inne direkt när jag lagt mig!
Sen drog vi hem till henne (eftersom jag precis missat bussen hem) där det bjöds på tacos! Nice!
Och nu sitter jag här. Är galet trött och mår lite illa, så nu ska jag sova.

Godnatt!

Acting like a slut when I was gone.

Goder afton!

Skrivtorka? Har stirrat på skärmen nu i 10 minuter och inte kommit på vad jag ska skriva om.. Det har ju inte hänt någonting idag mer än att jag vaknade av att Lillie ringde, vi snackade i 1½ timma, sen har jag bara suttit här vid datorn typ. Läst lite i  svenskaboken också.
Har även kollat in lägenhetshotellet i Torrevieja så inte dom två sista rummen blivit bokade av någon! Måste ju snacka med chefen först och se om man kan få två veckor ledigt i juli.. Låter som önsketänkade..

Sen har jag ju en ganska snygg kompis vars namn är Emma Berg. Hon är helt ok trevlig, helt ok snäll och helt ok underbar! Hihi. Det har alltid vart vi två och det kommer det vara i all framtid.  
Första dagen i skolan. 6 år. Rädda och förväntansfulla. Tillsammans.
Sista dagen i skolan. 18 år. Rädda och förväntansfulla. Tillsammans.  ..hade man ju kunnat skriva men tyvärr blir det ju inte så. Inte fysiskt iaf ^^
Det jag försöker säga är väl att Emma var min allra första och är min allra bästa vän och jag älskar henne nåt så otroligt! <3


Jag och Emma i somras på min och Maries 18-årsfest!

Godnatt!

Fuck u, fuck u very very muuuuuuuch.

HEHE
Sitter i skolan i datorsalen och har JÄTTEroligt! hehehe

<---Carro till vänster...och Marie sitter till höger --->

MYSIGT!
Ikväll vill vi hitta på något trevligt typ kolla film eller röka vattenpipa MEN Dennis Thuen är lite bakom flötet så vi kan inte vara hos honom TROTS att han är ensam hemma...................suck.
Carro sitter och kollar på när jag skriver men det är helt ok. Hon vill inte logga in på sin dator sen det "råkade" komma upp gubbporr på skärmen! HEHÖ Ylber spelar cs med Louis och Driton och det är ju helt ok inte kul...
Driton flörtade precis med ena ögat mot mig och jag blev typ helt varm inombordss!


PUSSHEj

I can't help myself I keep playing with fire.

Hallådär i lingonskogen!

Just nu kom jag på att jag skrev ju faktiskt ett inlägg tidigare ikväll. Och ni som läser detta kanske tycker att om jag skriver ett till nu är lite tjatig med att uppdatera, eftersom det då inte är särskilt lätt att hänga med i svängarna i och med att jag publicerar så ofta.. Jaja ni får väl helt enkelt stå ut.
Annars har kvällen vart bra? Det har den vart för mig i alla fall. Fick något psykiskt stört anfall innan på msn där Emma råkade bli det största offret! SORRY BABE! Vet att hon gillar det ändåå!

Jajaaa, har la inte så mycket mer att säg.. Detta blev ett tråkigt inlägg som vanligt, eller hur Timmy? ..haha.
Ehhhhhh, får skriva klart engelskan nu dååee.




Ett styck snygg skrattande Emma i somras.



Ett styck snygg skrattande Amanda i somras.

PUSSHEJ

If you can't find your way, look for me.

Hej!

Idag gick jag i skolan mellan 8 och 12. Efter det gick jag och Marie och kollade på balklänningar i vår stora fina stad med väldigt mycket utbud av just sådant!... I alla fall hittade jag en otroligt fin klarrosa klänning som jag blev helt kär i! Får se om det blir den i slutändan :)
Efter det stack jag hem och käkade glass och kollade halva "Iron Man" som gick på canal+. Nu har jag skrivit ut mitt nya schema inför vårterminen som börjar nästa vecka och det är det skööönaste schemat jag haft! (Som ni ser nedan..)



Sedan att det bara är 140 dagar kvar till studenten gör faktiskt inte så mycket :)

Pusshej!

Don't stop believing.

Goder afton!

Kom hem för en stund sen efter en mysig vinterpromenad med Lillie. Mycket viktiga saker rann ur våra munnar i 1½ timmes tid och det var riktigt skönt att få prata av sig. Sjukt vad mycket man går och grubblar över ändå, och vilka jobbiga saker sen! Mysigt var det iaf! <3

Har tänkt på en sak också, att folk som läser denna bloggen är otroooligt snåla med sina kommentarer! Hade ju vart kul att få lite respons då och då..

Aja, har inte mycket mer att säga än vad jag och Lillie kom fram till denna kväll: BEHÅLL KVITTOT!

Over and out, puss!

Paying anything to roll the dice, just one more time.

Glömde ju länka till min (och Maries heehe) favoritlåt nu för tillfället!


Just a small town girl, living in a lonely world.

Men heeej och så!

Nu när skolan har börjat och lite så så har jag märkt att jag är så mycket piggare och gladare på dagarna! Det är verkligen inte alls utmattnade att gå upp kl 6 på morgonen, gå i skolan mellan 8-16, komma hem vid 17 för att sedan behöva gå och lägga sig vid 23 för att vara nåt sånär pigg på morgonen! HEHE loove my life!

Idag följde Marie med mig när jag skulle sola. Sjuukt gött var det att få lite värme och en minibränna nu i det kalla vintervädret.
Efter solningen var jag och Marie helt galna. Hehehe. Dennis ville att vi skulle följa med honom och handla på håltimmen, för han skulle göra hemmagjord pizza sen på kvällen (själv föredrar jag köpepizza eftersom jag är lat). I ALLA FALL. Vi sprang fram och tillbaka och runt honom hela tiden när vi var inne i affären och var JÄTTEbusiga! Han blev ganska trött på oss men vi fortsatte busa omkring som 4-åringar (ja vi är bara 18 år på utsidan) även fast han sa till oss att sluta hehehhe! Sen körde han tillbaka oss till skolan och lämnade oss där utan ens en hejdåpuss! :(

Sen hände typ inget mer i skolan...........

Här är en mycket vacker bild på Marie och mig... Titta och njut!



HEJDÅ


Svarta männskor sprang, vita männskor gick, gula männskor kröp till Högaberget.

Hejhopp!

Nu sitter jag här sista dagen på mitt absolut sista jullov. Sista skolterminen i mitt liv börjar imorgon och jag känner att det är lite skrämmande ändå. När jag vaknar den 5e juni, antagligen otroligt bakis och hes efter allt champagne-drickande och skrik dagen innan, så kommer jag aldrig mer behöva gå i skolan. UNDERBART!
Okej att det är 144 dagar kvar (ja, jag har nedräkning på datorn) men det känns som att det kommer gå sjukt snabbt och det är inte mig emot!

I helgen har my one and only Emma Berg vart här. Jag hämtade upp henne på tågstationen i fredags kväll och igår var vårt enda mål att RÖJA! Haha. Kan ju säg att det gjorde vi också. Okej att det kanske blev några drinkar för mycket vilket resulterade i att jag bland annat dansade med Emmas väska på dansgolvet (haha) MEN för en gångs skull fick jag inga yttre blödningar på kroppen, som jag annars brukar få! Har fått ett rejält snyggt ärr på armbågen just för att jag "fick en knuff" *host* och ramlade när jag dansade på Grand.. Jaja, inga skråmor denna gången. Efter en otroligt rolig kväll, som det alltid är med Emma, så däckade vi i sängen 05.30. Galet.

Tog inte så många bilder igår, men här kommer några..


Dennis, Peter och Martin på förfesten.


Peter på Down Town.


Dennis och Emma på Down Town.


Emma och Marie på Zäta's.


Sandra och Emelie på Zäta's.


Linnéa och Emma på Zäta's.


Jag, Sandra och Emelie på Zäta's.


Emma, Marie och jag på Zäta's.

Sen blev det nog lite för mycket eftersom kameran glömdes bort! Så aaaatt..

Hade inge mer att säga än att skolarbeten är det värsta jag vet :)

"Men nu ska nu. Befara hörs. Sussi!" Hahaha (intern)skämt å sido. Godnatt!


Be my toy friend, let me play with you.

Hejhallå!

Jaha nu sitter man i sängen endast iförd handduk efter en behaglig och efterlängtad varm dusch. My one and only Emma är här och även hon är halvnaken i mitt rum! Mums! Ikväll står det en rejäl dimma på schemat och inte kan man väl skolka från det? :D
Vi sitter här och laddar upp kvällen med massa partylåtar av David Guetta! Ska man bli taggad så går det aldrig fel med hans musik.
Nu ska vi väl börja sminka oss snart och sedan käka liteee!


Partymusik på högsta volym!

Aja, PUSSHEJ vi hörs imorn när jag säger att jag aldrig mer ska dricka alkohol! Haha

Maybe you shouldn't kiss and tell.

God eftermiddag!

Idag har jag enbart ägnat mig åt matematiktal i min kära mattebok. I början fattade jag ingenting men efter ett tag kom jag igång riktigt bra! Nog om matte, det är knappast någon passion ändå.

Var även ute lite och tog några vinterbilder nu när ändå snön ligger så fint ute. Är dock ingen professionell fotograf så ni får nöja er med amatörbilderna som följer.









Hahah inte ens fina bilder, men aja det var mamma som ville ha lite bilder! Whatevvaahh!

Pussheeej


I'll be rockin' like a rockstar.

Blöööö.

Jahopp, då ligger man här alldeles ensam i sängen och halvsvettas på grund av elementet som är för varmt.
Jag sa till mig själv 23:36 att jag då skulle logga ut från allt och lägga bort datorn för att få lite skönhetssömn (vilket för övrigt verkligen behövs, man ser ju ut som en halväten skata), men nu ligger man här likt förbannat halv tre på natten och slösat tre timmar på att prata strunt med folk och kollat citat på latin..eh, va?
Nu får jag väl i alla fall ta och sova lite grann ändå så man orkar med morgondagens aktiviteter (vilket i själva verket inte är någonting).

Aja GODNATT ALLA MINA KÄRA BLOGGLÄSARE(Lillie typ)!

Pöss

Here I go again on my own.

Hejhopp!

Igår spenderade jag min kväll hos Lillie där vi tittade på Sverige - Schweiz i JVM och åt massa popcorn. Sverige vann med 11-4 och knep alltså då bronsplatsen. När jag sedan kom hem igen runt halv ett tiden hittade jag mina föräldrar och våra kära "grannar" i soffan med en flaska champagne på bordet. Jag slog mig ner och samtalsämnet de pratade om (som även varade i en halvtimme) var hur otroligt ful och pinsam Ullareds gran har vart denna jul. Jag kan inte mer än att hålla med dem i och med att granen för det första stod snett, för det andra hängde stjärnan(vilket egentligen bara var lite lampor)på snedden och för det tredje hängde belysningen bara på övre halvan av granen. Den var så otroligt ful att någon för några dagar sedan bestämde sig för att såga ner den. Inte mer än rätt säger jag.

I alla fall. Idag körde jag och Lillie in till Falkenberg för att kolla på årets finalspel i Nyårscupen. Det var ett otroligt spännande och roligt finalspel där flera matcher avgjordes på straffar! Ja, det är såklart fotboll jag snackar om. Vinnare detta år blev Böljan, vilka även är dom som ordnar denna cup, och de har inte vunnit sedan 1986 så det var väl på tiden!


En sommarbild på mig nu i vintern passar väl alldeles utmärkt!

Har inte mycket mer att tillägga, återkommer väl någon gång!

Puss och hej och så

Det skulle ju va dans, dans, dans.

http://www.acapela.tv/good-old-times-95956426_c0ac6cc959d4.html


Vi är inte sånna som i slutet får varann.

Goddagens!

Idag är det typ snöstorm ute men som tur är behöver jag inte ta mig utanför dörren denna dag i och med att jag har massa matte att plugga sönder. Usch.
Mitt rum ser ut som en svinstia, jag vill byta bort min jobbtid på lördag, jag skulle behöva ta mig en dusch plus att jag är väldigt sugen på den oöppnade chipspåsen som ligger på mitt golv.
Håkan Hellström får stå för underhållet på spotify denna dag, eftersom min mobil ligger där alldels tyst med bevis på att ingen vill ha med mig att göra idag. Haha.

Det skulle visst snöa hela dagen idag och sedan fortsätta vara minusgrader, vilket det betyder att det bli pulkaåkning någon dag denna veckan med några vänner.
På fredag kommer kanske Emma ner, beroende på om jag kan få bytt min jobblördag. Hade var sjukt gött eftersom jag även jobbar till stängning på fredag.

Jaja, nu får jag väl fortsätta att räkna lite matte igen. Usch.


Jag och Lillie förra vintern. Otroligt oattraktiva men vad gör man. <3

Hejhopp

You wanted the best, it wasn't me.

God natt!

Jag har inte speciellt mycket att berätta denna tråkiga måndagsnatt, mer än att jag är grymt sugen på att sticka ett vasst spjut i röven på den som uppfann matematiken! Det är något som jag hatar så otroligt mycket i denna värld. Ja, det är nog det Enda jag hatar. Eller så kanske man bara skulle ta bort min hjärna så jag slipper anstränga den överhuvudtaget..visst gör den inte mycket nytta nu heller men ändå.

Jag var och kollade på den årliga nyårscupen i Falkenberg innan med min käraste Lillie. Det bjöds på underhållning av de flesta lagen och Lillie, som är mer hockey- än fotbollsintresserad, var sugen på att även kolla finalen av cupen som hålls på onsdag.
Förutom att vara en underbar vän som följer med mig på fotbollscup kom hon även med tips på kommande biofilmer. Båda är av samma författare som vår allas "The Notebook" och ser man på trailerna (och smälte av "The Notebook") kan det här bara inte gå fel. Den ena heter "Dear John" med Channing Tatum och Amanda Seyfried i huvudrollerna (http://www.youtube.com/watch?v=E3nA9AG1AWk) och den andra "The last song" med Miley Cyrus och några andra (http://www.youtube.com/watch?v=YX71-TU5ZiI&feature=related). Jag kommer antagligen sitta och storböla till dessa filmerna eftersom jag gjort det med "The Notebook". Ja herregud.


Channing Tatum & Amanda Seyfried ur "Dear John"


Miley Cyrus & Liam Hemsworth ur "The last song" 

Nu får jag väl ta och traska bort mot toaletten för att tvätta av mig min mask som jag tar på mig vareviga morgon och så får jag väl borsta tänderna för den individ som vill komma hit och eventuellt pussa mig.

Hej å hå, godnatt.


I know you love to resist
and all it takes is a kiss
and you just love to hate me.

You know you love all the lies
so don't act surprised
but I just love to hate you.


RSS 2.0