Lay all your love on me.

Vaknade idag av ett sms av Marie, 6 minuter innan alarmet skulle ringa kl 10. Hon ville att jag skulle komma till skolan för att hon var ensam. Men icke. Sängen var såå skön!
Några minuter senare ringer Lillie och pratar på om Torrevieja och allt möjligt (är bara liite avundsjuk att hon ska flytta dit). Efter typ en timmes snack i telefon kände jag att jag behövde bajsa och äta frukost och då ville inte Lillie vara med längre. Så nu har jag ätit frukost, kollat slutet på en film på canal+ och funderar starkt på att gå och duscha.

Jag är fortfarande inte taggad till studentfesten men lär väl bli det när jag slängt i mig några glas vin senare ikväll.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa klart allt innan Lillie kommer och hämtar mig vid 13.

PUSS

We're better together.

Imorgon är jag ledig. Imorgon ska projektarbetet vara inlämnat. Imorgon är det studentfest och jag är inte ett dugg taggad. Näst sista studentfesten borde ju säga att friheten är nära men för mig känns det verkligen inte så då jag har miljoner saker att göra. Jaja, det löser väl sig som alltid.

Och så är det påskhelg denna veckan också. Bratt slår upp portarna på torsdag vilket ger en ännu en känsla av att sommaren är på ingång! Eftersom studentfesten är imorn kommer jag inte orka inviga Bratt på torsdag. Sen jobbar jag på lördagvilket gör att fredagskvällen är förstörd också. Direkt efter jobbet på lördag kör jag upp till Kullavik och Emma där det är lite kalajs på g. Ungdomarna drar klart ut denna kväll istället för att umgås med föräldrarna. På söndagen är det bara till att åka hem igen och ladda upp för den hårda söndagskvällen med tjejerna!

Nästa vecka är det ju lov också. Mitt sista påsklov! Mitt sista lov överhuvudtaget! Känns lite underligt.. I alla fall ska jag och mamma (kanske Smulan och Lisa också) sticka upp till Borås på onsdagen eller fredagen för att sy in min balklänning och även shoppa lite underbara vår/sommarkläder.


Tjuvtitt på balklänningen.


Nu ska jag somna till nån film och sen drömma sött.

Puss


Let's make new memories.

Fick ett mail från nelly.com idag om att man kan designa sin egna bikini och jag var ju självklart tvungen att göra det. Även om 1:a pris är långt ifrån nära så kan man ju inte annat än drömma om priserna:

  • Presentkort på solresa från destination.se (värde 20.000 kr)
  • Din designade bikini kommer produceras och säljas på nelly.com - med ditt namn på den
  • Presentkort på nelly på 10.000 kr till din resegarderob
  • Ett hawaiian tropic solkit för bästa brännan
  • Din egen vinnande bikini 

Så vill ni hjälpa mig och mitt bidrag på traven kan ni klicka på länken och rösta =)
http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=EMvI3WRwuFyaHaPtA8qvqcvIM9wrdHRhTCpM#bikiniGallery

Ska bara inflika att jag saknar Jesper lite också.


Bjuder på en sån där charmig bild på mig och Lillie, från -04 kanske?

Puss


All I wanna do in the middle of the evening is hold you tight.

I fredags kom Emma ner med tåget från Kungsbacka för att tillbringa sin helg här i kära Falkenberg.
Då min bröder inte var hemma så vi bestämde oss för att vara hemma med mamma och pappa och ha en "Kroatienkväll". Ja eftersom vi fyra då ska ta oss ner till Kroatien med bil efter studenten så skulle vi denna kväll kolla lite vilka vägar vi ska åka och vilka städer vi ska se på vägen. Prag och Venedig är två städer vi inte ska missa!

Vi tog en skön sovmorgon på lördagen och gick inte upp förrän vid 12. Efter lite frukost bestämde vi oss för att åka in till stan och sola för att fördriva tiden.
Väl tillbaka var det bara till att ladda upp inför kvällen och vid 18 var vi ganska fräscha och lite halvsnygga, redo att åka till min morbror som fyllde år. Efter den utsökta maten skjutsade pappa oss till Julia där förfesten skulle hållas. 
8 tjejer var vi som klämde in oss i Jullans lilla etta för att styra upp kvällen. Efter några timmars alkoholintagande drog vi oss in mot stan där vi tog stämpel på Grand, gick till Laxen där vi vände i dörren pga det skyhöga ålderssnittet och gick istället till Zätas och satte oss.
Några glas senare mötte vi upp några och drog till Grand. 
Sjukt segt folk där. Tur att det stängde en timme tidigare pga sommartiden. Haha.


Klassiker från Rhodos -09

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla Forrest Gump och sen sova. =)

Puss, godnatt <3


Rock that body.

Ledig idag är sjukt skönt. Ska dock hoppa in och jobba kvällspasset idag på jobbet. Först ska jag till Gekås och kolla efter kläder till morgondagens studentfest med tema kändis!
Nu hinner jag inte skriva med för jag måste sminka mig och sen sticka!

Pusshej

Crazy little party girl.

Har fortfarande inte kommit över att det senaste inlägget bara försvann men jag tänkte att jag skulle gå vidare nu och lägga allt bakom mig.
Skulle bara inflika att jag för övrigt är grymt glad denna veckan, trots motgångar. Imorn är jag ledig, på torsdag kommer lönen + att det är studentfest med kändistema, på fredag kommer Emma hit över helgen och på lördag är det sista helgen på Grand vilket ska firas med en rejäl ALL IN-kväll!

Godnatt!

I want you and your beautiful soul.

FY I HELVETE VA ARG JAG BLIR NU!!!
Hade skrivit väääärsta långa och sjukt asbra inlägg om hur "lappleken" går till. Jag hade ctrl+c ett antal gånger allt eftersom jag skrivit så att det inte skulle försvinna. Men NEJ! När jag trycker på "spara och publicera" så kommer jag till blogg.se's startsida. Inlägget finns inte kvar i utkast som det brukar och när jag trycker ctrl+v kommer inget fram :'( Jag blir så aaaaaaaarg!

Nu kommer ni aldrig få reda på vad "lappleken" är för något...

Puss


The way you make me feel.

Va underbart det är att vakna upp en söndag och inte vara bakis! Ingen huvudvärk som tränger sig på eller överdriven trötthet som kretsar kring sig!

Nu ska jag göra sallad inför kalaset vi ska ha här om en stund, då storebrorsan fyller 21 i dagarna.

Puss

Kiss me thru the phone.

Familjen hade precis avslutat en måltid tillsammans, som bestod av bakad potatis, och satt oss i soffan framför tvn med "Så ska det låta" när min mobil ringer. Carro, Julia och Marie ville att jag skulle komma in till stan och hänga med till Philip. Sagt och gjort. Snabbt bytte jag om från mina myskläder och satte mig i bilen.
 
Då jag var tvungen att köra bil hem på natten gav jag alla tre tjejerna möjligheten att få ta sig några öl.
Efter att ha vart hos Philip i några timmar och rökt vattenpipa, spelat massa konstiga spel och umgåtts var det dags att köra hem alla och sen dra hem. Trodde jag.
Vi släppte av Marie hemma men sen när det var dags för att släppa av Robin valde vi istället att kolla in vad stadens uteliv hade att erbjuda en fredagkväll. Vi bestämde oss för att gå till Källaren LAxen först. Njaa, ganska folktomt och inte direkt vår umgängeskrets.
Istället gick vi till Zätas där det såg ut att vara livat. Vilket det var. Dock var det Rock-kväll så ALLA, med undantag på några få, killar/män hade lååångt skägg och lååångt hår! Trodde jag hamnat på 60-talet och hippietiden.
Efter en stund på Zätas kände jag att mina ögonlock började bli tunga så runt 2-tiden körde jag hem Julia och Carro och sen åkte jag hem till min egna säng där jag slocknade på 2 sek.


Hårigt!

Just nu är jag ensam hemma. Familjen är uppe i Borås där min storebrorsa ska spela match senare idag. Jag valde dock att inte hänga med då jag har en mysig filmkväll som väntar mig!
Ska hoppa in i duschen om en stund och fräscha upp mig en del!

Ha en underbar lördag, för det ska jag ha! Puss



Stay close, don't go.

Idag, liksom igår, tog jag mig ett träningspass på min crosstrainer samtidigt som jag tittade på avsnitt från "Dating in the dark" som jag missat. 45 minuters svettande blev det, vilket räckte för dagen. 

Ska krypa ner i sängen nu.

Puss


In my head, you fulfill my fantasy.

Efter tre veckors uppehåll med min och Carros simning tog vi igår tag i den igen. 1 km simmande plus 25 minuters solande är helt ok gött!
Idag är jag ledig som vanligt. Sitter och pluggar lite tyska för tillfället vilket suger balle.
Nu ska jag fortsätta med tyskan..

Puss


Just one taste and you’ll want more.

Jag har haft den bästa helgen på hur lång tid som helst.

Puss


I feel so untouched and I want you so much.

Igår jobbade jag. Det var en jobbig dag då nästan alla PLU-nummer (några siffror man skriver in i kassan som en viss vara har för att veta vilken den är. bra förklaring öhh) var utbytta, kassadatorn laggade ibland så vissa varor inte gick in, kunder var otrevliga, jag blev diskriminerad för min blonda hårfärg och lite annat. En dålig dag på jobbet helt enkelt.

Efter jobbet skulle jag snabbt skynda mig hem, fräscha upp mig och byta kläder för att sedan köra mor, far och storebror till stan. Efter att ha släppt av föräldrarna på en fest körde jag sen brorsan till en annan. Jag själv parkerade bilen nere vid Ätran för att ta mig till en mysig filmkväll men popcorn och cola. Vi såg Reeker (en sjukt dålig skräckfilm som man inte fattade någonting av), Going the distance (en vanlig Amerikansk ungdomsfilm där allt som händer i alla filmer även är med i denna. Dock sjukt rolig på vissa ställen), och tillsist såg vi Edward Scissorhands (konstig men helt ok film. Johnny Depp vill man ju bara äta upp!).




Så efter tre filmer var det dags att dra sig för att hämta föräldrarna, även om jag gärna stannat kvar där i den sköna soffan hur länge som helst.
Om några timmar ska jag dock tillbaka till den soffan, vilket ska bli nice!

Nu ska jag ta mig en dusch och sen käka lite.

Ha det underbart!
Puss

There is no more time for lies.

Klockan är 21.45 och jag sitter framför datorn med mobilen i ena handen och den andra i en chipspåse.
En kort skoldag idag med endast ett prov i engelska vid 11.40 på boken vi läst. Det gick hyfsat bra, det var en fråga som jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva på men skrev lite ändå så inte JS(min lärare) skulle bli alltför tjurig.

Då jag lånade morsans bil till skolan idag kunde jag, efter lite projektarbetesarbete med Julis, åka hem i min ensamhet. Väl hemma däckade jag på sängen hand i tass med min älskade katt Gösta.

Imorn ska jag jobba 10-18 vilket jag inte alls är sugen på. Efteråt ska jag snabbt hem och fräscha till mig för att sedan köra mamma och pappa till en fest. Sedan ska jag köra mig själv till en filmkväll i väntan på att jag ska hämta hem mina dragna föräldrar senare på natten.


Jag, David, pappa och Simon på flygplatsen i Atlanta, april -09

Ojdå, va länge jag hållt på med detta inlägget med tanke på att klockan nu är 22.19!
Jaja, jag råkade fastna i ett fotoalbum på datorn så. Tror ingen kommer börja lipa för det ändå.
Snart tvätta bort sminket och krypa ner i sängen tror jag. Är galet trött.

Puss, ha en bra helg!


Maybe I'm dreaming.

Idag var det Framtidsdag i skolan. Detta innebar inga vanliga lektioner utan bara massa föreläsningar från olika högskolor och universitet. Eller en dag för oss elever att skaffa nya pennor och dylikt.

Ikväll har mamma några jobbarkompisar här på bastukväll, så det lär ju bli livat här och jag kommer inte kunna sova ^^. Innan satt jag även nere i köket och åt kvällens middag tillsammans med min lillebror. Han brukar oftast vara den där irriterande störande lillebrorsan som man i de flesta fall bara vill strypa. Men idag dock satt vi tillsammans vid bordet och skrattade och skämtade med varandra! Det är ett sådant tillfälle som inte visar sig särskilt ofta och som jag därför uppskattar rejält när det väl uppenbarar sig! =)


Lillebrorsan och jag, hösten -05. Haha, bjuder på den!


What's somebody like you doin in a place like this?

Onsdagar. Veckans höjdpunkt. Det är skönt att ha ett litet break mitt i veckan där man inte behöver göra sig iordning för skolan utan bara gå runt hemma osminkad och i myskläder. Idag ska tyskaboken vara utläst och en recension på den vara inlämnad. Eftersom jag inte läst ut boken riktigt så laddade jag faktiskt ner filmen efter att ha insett att jag inte skulle hinna läsa klart den. Efter att försökt läsa en bok om det gamla Tyskland med ruskigt svår tyska, för att sedan se en film om samma sak med Kate Winslet i huvudrollen, kändes hoppet om att bli klar med recensionen idag mycket bättre!

Såå, nu sitter jag och försöker knåpa ihop en hyfsad recension som Elisabeth(läraren) förhoppnigsvis bli nöjd med.


Kate Winslet och David Kross ur filmen The Reader (Der Vorleser).

Pössheej!


You're just killing time.

Idag när jag kom hem från skolan och kollade posten låg där en lapp om att mitt kära paket från nelly kommit till mitt kära ICA! YES! Lånade storebrorsans bil och körde direkt upp och hämtade paketet. Min kära jobbarkompis Anna var vid posten när paketet hämtades och tvingade mig att öppna paketet direkt i kassan! Hon blev nog lite avis på skorna.. Haha.
Väl hemma slängde jag av mig kläderna och plockade upp den första klänninen ur paketet. Jaa...lite svår att dra upp dragkedjan själv, men det gick tillslut efter lite kämpande och någon få svettdroppe.

Lite suddig bild men orkade inte ta en ny. (var även tvungen att ljusa upp bilden en aning, därför det ser ut som jag är en negör!)

Provade sedan skorna, vilka satt som en smäck!

Suddig bild här med men fan, ni ser hur dom ser ut!


Tillsist tog jag på mig den andra klänningen och damn va jag gillar den!

Lyckades få en bild med skärpa! Woho..

Tre nya älsklingar för 812 spänn! Väl spenderat!

Pusshej!


Om hon visste vad hon ville kunde hon få vem hon ville ha.

Idag är det studiedag för min del och jag fördriver tiden framför datorn, trots det fina vädret.
Jag gick upp vid tio, duschade och åt frukost, sen stack jag och Lillie en liten sväng till Gekås för att jag tvunget skulle ta mig till att köpa något som lockade så otroligt. The Sims 3! Hahaha. Igår försökte jag, Lillie och hennes lillasyster Alice nämligen på oss att lana the sims! Haha. Vi hade tre datorer med vanliga sims 2 på ena, sims 2 nattliv på den andra och the sims 3 på den tredje. Där satt vi 10 minuter vid en dator, sen gick vi till nästa och fortsatte spela där den andre slutat. Haha det var skoj iaf! Så idag var jag bara tvungen att köpa spelet själv.
Nu är installationen klar så nu ska jag spela! Haha.

Pusshej!

Lay where you're laying, don't make a sound.

Snart är maten klar. Korv stroganoff och ris. Är sjukt hungrig!
Fick precis ett mail från nelly att mina varor skickats iväg och kommer anlända hos min inom 2 arbetsdagar, YES! Hoppas det kommer imorn så jag kan använda kläderna i helgen!

Nu är det mat dock!

Pusshej!


One more dance and then we're good to go.

Goddagens!

Idag var jag i skolan för första gången på 12 dagar! Dock hade jag bara en lektion, kl 8. Segt. Efter lektionen gick jag, Marie och Johanna till Stålboms där en varm choklad, en smoothie och en latte beställdes.
När de var uppdruckna gick jag och Johanna för att ta bussen hem och när jag väl gått av bussen var Lillie och Katta där och väntade med bilen. Dom körde hem mig men efter någon halvtimme kom de tillbaka för att låna några ägg och socker! Haha. Dom skulle nämligen baka till sitt projektarbete vilket jag ska få smaka på om en stund när de ringer och säger att det är klart! Ska bli gott med tårta (även om jag inte gillar grädde) och paj!

Kollade även på The Hangover precis! HAHA SJUK FILM! Ni som inte sett den MÅSTE se den! Så jääädra bra! Haha

Ur The Hangover

Hittade även denna spotifylistan på denna tjejens blogg. Nostalgi!

Ha en fortsatt bra dag!
Puss


In my head, I see you all over me.

Goddag!

Jag är nu 812 kr fattigare men med två klänningar och ett par skor påväg hit är det värt det! Morsan kommer la bli galen när jag "slänger ut pengar till höger och vänster" men she can't stop me!


Hittade inga vårskor som tilltalade mig speciellt mycket, så fick bli dessa skorna istället!
I och för sig är väl klänningarna inte speciellt våriga heller, men vafan, det är ju bara mars!

Puss

Baby let's take this time, let's make new memories.

Hallå!

Jag gick ner i köket för att dricka ett glas vatten när jag ser ett öppnat postpaket från H&M på en stol. Jag tittar i paketet och ser några söta färgglada toppar ligga där! Jaha, då har mamma beställt hem vårkläder utan att fråga mig!!
Det fick mig att tänka tillbaka senast jag var och shoppade. Jag kom fram till att det var på mellandagsrean vilket är tre månader sen!!?? Har lite pengar undanlagda från förra lönen som egentligen skulle gått till Spanienresan i sommar, men eftersom den inte blir av så ska jag fan klicka hem lite vårkläder från nelly imorn!

Det var det jag ville ha sagt. Haha. Nu blir det distansfilmstittande! x)

Pusshej!

Och du kan inte bara ringa så här efter 5 år och vara så underbar och tro jag ska falla, för jag vet att jag kommer falla

Goddag!

Idag har det vart en helt underbar dag! Nä jag ljög. Men det har i alla fall vart fint väder då solen tittat fram! Eftersom den då gjorde detta så tänkte jag ta mig en promenad som en början inför beach -10 haha. När jag väl klätt mig med dubbla leggins, varm tröja, halsduk, vantar, kängor och jacka, och tänkt att jag inte skulle frysa, möts jag av en förfärligt kall vind när jag klivit utanför dörren! I hopp om att det kanske ändå inte skulle vara så kallt när jag väl kommit igång så traskade jag iväg bort från värmen.
Dock redan efter första uppförsbacken gav jag upp. Satte mig ner (i lä) och njöt av solens halvvarma strålar. Där satt jag i cirka 5 min innan jag beslutade mig för att gå de 200 metrarna hem. Haha fail. Crosstrainern står dock bakom mig just nu men jag har verkligen inte alls lust med att ta mig ett pass på den..

Ne som vanligt skriver jag inget vettigt denna dag heller...

Kan ju berätta att jag saknar min älskling Emma nåt så fruktansvärt!! Till och med så mycket att jag suttit och letat upp gamla foton av oss i album och gjort ett collage! Haha.



Ne nu ska jag väl fortsätta att inte göra någonting eftersom en viss person tar en power nap nu vilket gör att jag har tråkigt....

Pusshej!

Ljug och kyss mig hårt en sista gång.

Heej!

Förlåt att jag tjatar om mitt rum och rensning av garderober MEN nu är allt klart iaf.. Tog mig även tiden att möblera om i mitt rum..
 
ser inte mycket ut för världen, men det är mitt himmelrike.. haha

Tog mig även tiden att fotografera mig själv osminkad så att ni ska ha något att skratta åt =) Här är den...


Drog till donkelidonken med Lillie och hennes lillasyster Alice. QP cheese är nog det godaste jag vet. På donken då alltså.... Efter donken drog vi och tankade på "statoil", eller? Aha... Sen plockade vi upp Joel på vägen hem. Punkt slut.
Imorn är det ingen skola, då ska jag nog ta mig tid att läsa (ut?) engelskaboken som vi ska ha prov på på fredag.. Sen ska jag nog läsa lite i tyskaboken med. Låter som en plan..

Ah det var ju viktiga saker jag hade att berätta idag!... Just nu lyssnar jag på denna spelningslistan på spotify, enjoy..

Ne nu drar jag innan ni somnar..

Pusshej!


Party like it's summer.

Trevlig afton!

Jag har inte mycket att berätta mer än att gårdagen var mycket trevlig! Var hos Johanna Caspersson först och förfestade, sedan drog vi till Down Town och sedan vidare till Källaren Laxen (jag behöver väl inte ens skriva att vi gick till Grand sen eftersom det nästan är en självklarhet när man bor i en håla som Falkenberg)..
Lönehelgen bidrog med att det var många människor som ville slösa sina pengar på ännu en kväll som de inte kommer komma ihåg dagen efter. Det var riktigt skoj! Haha. Somnade runt halv 5 i min egna sköna säng!

Idag jobbade jag 14.30-20.30.. Det är så otroligt segt att jobba när det inte finns något att göra! Men men, timmarna gick förbi i all hast pga att mobilen gick varm av sms! Känns skönt att någon är beroende av mig i all fall! Höhö.

Bjuder på en bild från igår

eller så är bilden från i somras, kommer inte ihåg..


GODNATT!


RSS 2.0