Hands up in the air like we don't care.

Allt är nedpackat i ryggsäcken. Handbagaget är klart. Jag vet vilka kläder jag ska åka i och jag har biljetten och passet redo.
Så nu sitter jag i min säng med ett bombnedslag till rum runtom mig. Måste städa upp det innan jag åker, vill inte komma hem till detta, fyfaan.
Frågan är om man ska försöka sova några timmar innan vi ska åka.. Ska nämligen möta upp dom andra halv 3. Kanske ska dra på en film istället.. Jaja, först måste jag städa iaf.

Nu är det bara 9 timmar kvar tills planet lyfter. Det är ju bara sjukt.
Jaja, bloggar nog inte nåt mer innan jag åker så ni får väl ha det så bra! Kanske händer att jag bloggar nåt där nere, men hoppas inte på för mycket.

Pusshej, hörs den 23e februari annars!


Wanna get a lick of this lovin.

Idag har jag vart bakis. Det har inte gått över riktigt än heller.. Jag låter bilderna tala för gårdagen istället.






















Tack för en asgrym kväll! (som mina älskade vänner stod för, inte Falkenbergs uteliv)

Bara ett dygn och 4 timmar kvar tills vi åker till flygplatsen! Hepåre!



I know if I put my mind to it, I know that i really can do it.

Nu har jag träffat Emma för sista gången. Eller ja, sista gången innan jag drar iväg. Jag vet att det är 9 dagar kvar men i och med julhelgen så kommer vi inte hinna ses.
Vi bestämde oss därför för att äta ute och gå på bio. Det blev pizza på Campino i Varberg och sedan kollade vi på RED som var en jäkligt bra film! Sevärd helt klart! Sedan mötte vi upp några grappar och spenderade resten av aftonen med dem. Då kollade vi på Taken. Helt ok film, men efter att precis ha sett RED så var den inte lika imponerande.


Snart blir det sol och värme!

Jaja nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska vi till farmor och fira hennes födelsedag som är på onsdag.
Pussheej!

Meet you all the way.

Just nu ligger jag i sängen med den nya laptopen pappa hade med sig hem igår. Helt ok!? Det var ju lika bra att skaffa en nu när storebrorsan stack iväg med sin. Räcker tydligen inte med två. Höhö. Jaja.

Jaa, det händer inte så mycket i mitt liv.. I lördags var jag hos Caspersson med tjejerna och vi hade vääärldens mysigaste kväll! Utsökt mat, en del dricka och världens goaste tjejer! Det var ju meningen att vi skulle ha en sällskapsspelskväll, och jaa, det blev det väl, men inte förrän vid 23 drog vi fram spelen och försökte oss på att förstå reglerna efter en del vin och cider..haha herregud.. Jaja. Vi hade a lot to talk about men framåt 4 på morgonen när julsångerna blivit en del av oss var det dags att nana kudde. Mycker trevlig afton!

Idag är det två veckor kvar tills vi åker! Fast i och med att vi åker på morgonen så är det faaktiskt 13 dagar och 7 timmar kvar. Känns bättre att skriva det. Höhö...

Hade jättegärna bjudit på en bild men eftersom det inte finns några bilder på denna datorn så får ni nöja er ändå.

Pussheej.

Beat me, hate me, you can never break me.

Snälla ta mig härifrån nu. Låt de kommande 18 dagarna gå förbi snabbt som fan. Behöver komma iväg, komma bort från alla tankar och annat som finns här hemma. Träffa och umgås med nytt folk från hela världen och bara vara. Inget seriöst, inget allvar. Bara jag och ett främmande land.

Puss godnatt

Do not lovers seeking me, what am I doing wrong?

Jag har resfeber. Som fan. 19 dagar kvar till paradiset där man kan vara hur man vill och göra vad man vill och utan att man bryr sig.



Hejhopp nu ska jag sova.
PUss


We can write what we want to write.

Denna afton har tillbringats hemma hos Johanna Ljungek tillsammans med Julia, Carro och Nettan. Vi bakade pepparkakor och hade allmänt mysigt. Jag låter bilderna tala för sig själva!









Tar ju evigheter att ladda upp. Detta får räcka!

Puss

Up in my lonely room, when I'm dreaming of you.

Nu väntar jag, mamma och pappa på att lillebror ska komma hem efter en dag på jobbet. Vi ska nämligen ta och åka till storebror och hans nya lägenhet i stan för lite adventsmys. Jag har ju ännu inte vart där så det ska bli spännande att se hur hans lya ser ut!

Igår var ju tjejerna här som jag nämnde i föregående inlägg. Det blev faktiskt tacos, bastade, badande men dock inget snörullande.. Tillslut var det bara jag, Julia och de två Johannorna kvar och då poppade vi popcorn, drack te och cider och tittade på "Sex and the city 2". Trevligt! Sen drog Johannorna hem och Julia sov över här eftersom hon ändå skulle jobba på Gekan idag.

Såå, vad har hänt idag? Inte så värst mycket. Jag kollade på "Prinsen av Egypten" som gick på kanal5 och sen stack jag och mamma upp till lillebrorsans jobb (Sport Factory) och inhandlade en 60 liters rygga till mig som jag ska ha i Thailandet. 849 spänn gick den på (ord. pris 1300) och det är en utmärkt julkapp!





Men nu ska vi åka så ha en trevlig söndagkväll!
Pussheej.


I dream a dream that can't come true.

Nu var det lördag igen fast denna gången ska jag inte på något julbord med jobbet iaf. Nej, för ikväll kommer flickorna på besök och det ska ätas tacos, bastas, badas och kanske till och med rullas i snön! 
Dom kommer redan om en timme, så snart får jag börja hacka grönsaker, steka köttferran, sätta på värmen i bastun och fylla upp jacuzzin med vatten.



Ne nu får jag dra mig.
Pusshej


If you kissed me now I know you'd fool me again.

Jag är helt sluuut i hela kroppen! Jag, lillan och storan (julis o cäro) har gått runt hela dagen i göteborg för att shoppa julklappar till våra älskade. Det gick lite trögt i början, vi hittade tröjor, shorts, linnen och allt möjligt. Men bara till oss själva..haha. I sista affären fick dom andra två i alla fall hittat några klappar. Så några hundralappar fattigare hade jag ännu inte hittat något förutom till mig själv. Jaja, det är ju 22 dagar kvar så jag ska nog hinna.

Här är inköpen dåå:

Svart linne - Rut m. fl.
Rött spetslinne - H&M



Helt vanlig svart kjol - H&M
Svarta sammetsshorts(KAN vara de skönaste shortsen som finns!!) - Zara


Nu ska jag äta stekt ägg och sen ta en chokladbit från min chokladkalender.
Pussheeej


You can take back your memories, they're no good for me.

Tänkte bara berätta att det är 27 dagar, 6 timmar och 3 minuter kvar.



Sen är ju Tyson Ritter från All-American Rejects ganska snygg med.


Pusshej!


RSS 2.0