All you have to do, is cry.


Goddagens!

Eller godkväll kanske man ska säg, klockan är ju ändå halv elva nästan.
Denna dag har bestått av att vakna lite sådär runt halv ett för att strax därpå börja göra julgodis!
Efter julgodiset var det dags att äta entrecote, muums!
När lillebrorsan sedan kommit hem från träningen var det granens tid att bli pimpad. Såhär snygg blev den:

gran

Nej, vi hittade inte den här i skogen. Den är köpt.

Har vart en sådär deppig kväll denna afton. Helt klart mitt egna fel men det är sånt jag inte kan hjälpa.. Får hoppas det löser sig.
Är för övrigt sjukt sugen på juldagen nu! Har ju köpt biljett till Grand och nu när man inte vart ute på två helger (hahaha) så blir man ganska sugen på att knäppa några bärs och gå in i dimman!
Jaja, imorn ska jag hänga med mamma till Gekås redan kl 8(!!!!!!) och försöka hitta nån mer julklapp till min kära lillebror. Kommer vara helt slut, men får sova vidare när jag kommer hem sen igen istället.
Nu ska jag nog sätta på en film och slockna framför den, väärt!

Pussheej!


It's just the touch of your hand.

Goder natt!

Denna afton har jag tillbringat på mitt underbara ica tillsammans med Elina, Jakob och Malin. Vi skulle ju som sagt äga lite eftersom alla "vuxna" var på julbord medans vi "barn" inte fick hänga med. Dock kanske vi inte ägde exakt hela tiden, men det var själva larmningen som gick segt. Dörrar som inte gick att låsa bland annat... Men men, kom därifrån 20 minuter senare än tänkte. Inte för att det gjorde något direkt, hade ju inte nåt att skynda mig till.
När jag kom hem fanns det potatis, kotlett och sås att värma, mums! Efter en god middag och ett samtal från Lillie begav jag mig till just henne för att kolla lite SATC och käka lite popcorn. Nice! Några avsnitt senare kände jag hur tröttheten dök upp och i och med att jag ska börja jobba 07.30 imorn så ville jag hem till min egna säng. Sagt och gjort och nu ligger jag här alldeles ensam och ska strax sova.

Längtar till nästa lördag!


Pusspuss!

Love, love, love, I want your love.

CHA CHA bloggen!!

Nu tänkte jag slå på min charmiga och oseriösa sida men så kom jag på att jag inte orkade det, plus att jag inte har nåt intressant att berätta.. FAIL! Aja så kan det gå om inte hjärnan är på!

Pusshej

I want your bad romance.

Tja bloggfaan!

Idag är en sån där underbar dag där absolut ingenting kan gå fel! Man kan ju ta bara det fina vädret med den strålande solen som steker på en och gör att man kan gå runt utan att frysa! Åh vad jag älskar vintern! Nog med ironi..

Tjockar mig med en godispåse här framför datorn och tittar ut genom fönstret då och då för att se den deprimerande svarta vintern smyga sig fram.. Jag har fortfarande inte köpt några julklappar till någon, funderar på att kanske ta mig en vända till Gekås inom en snar framtid så att det blir några glada miner på julafton trots allt. Ska förövrigt jobba stängning dagen innan julafton, JÄTTEKUL DANNEBOY(the boss)!.. Men men. Jag, Elina och Pia får sprida den sista julstämningen till kunderna innan de själva åker hem och skriver massa rim och dricker glögg!

Jaja, mitt trams jag skriver här är fortfarande inte vidare intressant men ni får stå ut!

rhodosvin
Jag, Rhodos -09

PUssheeejs

You're the one who tries to drag me down.

Hallihallå!

Denna helg har vart sjukt rolig!
I fredags körde jag ju upp till min kära älskling Emma i Kullavik för att på kvällen fira Jocke som fyllde 20. Först förfest hos Jocke med cirkus 15-20(?) pers, sedan åkte vi in till Gbg och Berså för att fortsätta festandet där. Kanske inte världens roligaste klubb men folket gjorde kvällen till en toppenkväll! Efter ett ex antal timmar med alkoholintagande och dans drog vi oss hemåt framåt fyra snåret.
Dagen efter körde jag in Emma till Kungsbacka och sedan tog jag själv ett litet stopp på vägen innan jag drog tillbaka till kära Svartrå. Väl hemma hoppade jag in i duschen lite snabbt för att sedan köra mina föräldrar som skulle på partaj. Plockade ju även upp Lillie på vägen så jag fick roligt sällskap!
När väl mor och far var avsläppta drog jag och min vän till Stanton's för att käka pizza. Mums gott. Sedan vidare till Jessica som hade förfest innan vi skulle dra till Grand.

Efter denna lördagen har jag sett Grand och olika människor ur ett nytt perspektiv.. Plus att jag aldrig ska gå till Grand nykter igen. Aldrig. En cola kostade fan 22 spänn! Det svider i plånboken att vara nykter.

Jaja, imorn börjar en ny vecka med galna upptåg. Det är nästan så man längtar till nästa helg när man ska jobba igen. Alla på jobbet ska nämligen på julbord utom vi som inte är "ordinarie". Så det är jag och Elina som håller i ställningarna på lördagkväll! Vi har luskat på lite idéer som vi funderar på att verklighetsställa, nu när ändå inte chefen kommer vara där och mucka med oss! Får väl se hur kvällen slutar.

sjuan
Jag på skolavslutningen i sjuan! Haha

Pusshej!

Like a big bad wolf, I'm born to be bad.

Tjänna!

Då har jag kommit hem efter en mycket trevlig eftermiddag/kväll i Halmstad med Danni. Vi var som sagt och såg på New Moon och OJ va bra den var! Bättre än vad jag trott! Har ju alltid känt att Edward är den där heartbreakern, men ACK! Jag säger bara varluvar, Jacob Black. MUMS! Galet vad en hårklippning och lite mindre kläder kan göra med en kille! Haha. Jag grät även ett par gånger under filmens lopp, den var ju trots allt ganska sorglig ett tag där. Man blev ju inte heller mindre sugen av att se trean när det var ett sådant slut på tvåan! Så som ni förstår så tyckte jag filmen var mycket bra!

Imorn ska jag för första gången, sedan jag fick mitt körkort, köra upp alldeles ensam till min kära vän Emma i Kullavik. Hennes kompis (och även min) fyller nämligen 20 år idag så imorn blir det till att fira honom, rejält! Kommer bli en helgalen kväll kan jag säga!

Jaja, nu ska jag plocka fram kläder jag ska ha med mig imorn och sedan sova.
11.40-13.00 går jag i skolan imorn, helt ok fredag.

berlin
Langar en gammal bild på mig och Johanna från när vi var på utebyte i Berlin, april 2008.

Pusshej, godnatt!

Danni was a friend of mine.

Hallå!

Då sitter man här i skolan och väntar på att Daniela ska jobba klart med sitt projektarbete för dagen. Även Lydia och Anton sitter här jämte mig och skriver frågor till några oviktiga personer.
Nu var de visst klara här så nu ska jag och Danni åka till Halmstad och kolla lite julklappar och sedan gå på bio och se New Moon! Ska bli nice!

Ne nu ska vi åka , pusshej!

Some say love it is a razer, that leaves your soul to bleed.

Goder afton!


Ögongodis, killar. Dessa underbara varelser som förgyller ens kväll på helgerna med deras charmiga flörtande, flitigt inövade komplimanger och rätta rörelser. Det får oss tjejer att falla handlöst på direkten, även om man i början försöker att inte lita på deras skitsnack som förresten inte betyder ett dugg när alkoholhalten är under 0.01 på charmören. Vi vet att det bara gäller för en kväll men ändå kan vi inte låta bli att bli förtrollade av dessa tvåbenta individer gång på gång. När ska man lära sig att det bara är bullshit? Haha. Jag kommer nog aldrig lära mig att inte falla för idioter iaf. Lika lättlurad som en burk kaviar..

Jag ger fan upp.

Pussheej..

All the crazy shit I did tonight, Those will be the best memories.

Tjena hallå hej!

Jaa vad ska man säga om den här dagen.. Först var den förväntansfull av glädje. Sedan tog den en snabb vändning på cirkus 2 sek och gjorde den till en skitdag. Kan en dag vara förväntansfull av ilska? I sånna fall är den det nu.

Restresor runt 2000 spänn verkar det inte finnas många av. Det suger. Vill verkligen bara komma bort härifrån och revolutionera mig eller något liknande, men ack, jag får väl tillbringa även denna vinter i slaskiga äckelsverige. Funderar starkt på det där med att gå i ide under vintern..dels för vädret och dels för att slippa tänka på idioter.

Det var väl värst vad jag har blivit deprimerande nu det senaste. Kan förstå att det är sjukt roligt att läsa denna skiten när det är så otroligt mycket humor med. Vintern gör mig verkligen deprimerad..

Kan ju glädja er med att det endast är 184 dagar kvar tills jag smutsat ner min vita klänning, tappat bort mössan och hällt champange över allt och alla.

förvirrad
Yr tjej -07

Pussheej!

RSS 2.0