Turning mistakes into gold.

Någon gång kommer det väl kunna vara lugnt utan allt det jobbiga? Jag längtar till den dagen.


I just want you to know who I am.

Det blev inget halmstad i tisdags då det kom nåt emellan. Istället låg jag i min säng med chips, ostbågar, glass och "P.S I love you". Mycket bra film, och ja, jag lipa som fan.

Igår var jag ledig för en gångs skull då det var fint väder, så jag och morsan drog till stranden med Julia och hennes mor. Riktigt trevligt! Sedan drog jag och mamma hem igen och grillade med pappa och lillebror, sen tog jag bilen och stack igen.
Mötte upp Julia, Carro, Alex, Rasmus och Gustaf vid Ljungsjön där vi satt en stund. Alex blev hungrig så vi två drog till donken.
Efter Alexandras CBO (eller vad den heter) och min marängswiss drog vi till stranden och grillade chamallows (=fake mashmallows).
När klockan började närma sig midnatt slog det oss att Kräftfestivalen hade sin första dag denna afton. Så vi  plockade upp Nettan på vägen och drog dit. Där var alla i full gång med att dansa och sjunga till bandet i öltältet vilket gjorde oss tre tjejer väldigt danssugna. Men man klarade knappt EN låt där inne innan man var helt dyngsvettig. Haha. På lördag åker vi tillbaka och dansar sönder.

Nu ska jag snart till tandläkaren och sen jobba till 20.30. Jobbar 7-14.30 imorgon så ikväll blir det bara till att sova...och vänta på att Någon kan höra av sig och bestämma sig om helgen.


Bild från förra sommaren.


Puss

Love is the answer, that's what they say.

Jobb, jobb, jobb... Det känns som att det är det enda jag gör denna sommaren. Okej detta är min andra riktiga vecka, men ändå! Haha. Det är alltid så himla mycket att göra på jobbet också, allt folk och alla varor... Blää.

Pappa hämtade mig efter jobbet idag och när vi kom hem var maten klar och mamma sa att middagen skulle serveras vid Björkasjö! Inte mig och pappa emot då vi ändå tänkte åka och ta oss ett dopp där. Nypotatis, sill och kassler med tillbehör blev det med jordgubbar som efterrätt. Mums.

Igår spelade ju Winnerbäck på Falkenbergs IP!! Och det var lika bra som de andra 4 åren jag sett honom =)

Imorn jobbar jag 13-20.30 och sen drar jag direkt ner till halmstad igen och sover där. Trevligt!
Nu ska jag dricka massa vatten och sen krypa ner i min svettiga och varma säng.. :(


L.W <3


Puss


Only you.

Sitter i en lägenhet i halmstad nu och mår alltmänt bra. Någon är visst och jobbar och kommer tillbaka runt 4.30...så jag sitter här ensam, ska nog krypa ner i sängen strax..
Pasta och lax bjöds det på när man kom hit i alla fall och till efterrätt GB's gräddglass med jordgubbssmak. Mums.
Kollade även på Nyckeln till frihet som gick på 1an... Jaa nåt mer? Nä typ inte.

Jobb imorn 14.30-20.30 och på söndag 7.00-14.30.. så det blir en lugn helg. Jag var ute igår istället så det kompenserade hela helgen typ! Höhö.

Ne nu ska jag gå och lägga mig i den sköna sängen som står där borta och snarka lite extra tills den jobbande kommer tillbaka.



Snygg bild på mig och Carro jag hittade på denna datorn. Från P&L såklart!

Puss


When I get older I will be stronger.

Igår kom jag hem från 5 dagar uppe i Borlänge och Peace & Love-festivalen! Det var gaalet kul, tror aldrig jag skrattat så mycket på så få dagar förut! Haha. Herregud..
Såg massa bra artister, vissa blev man besvikna på medans vissa andra visade högre klass än man väntat. 
Veckan har inte vart fräsch, men jag har nu förstått att man kan klara sig på våtservetter+deo, tält, öl, vin, cider, solbrillor, bajamajor, mackor med räkost, 2 timmars duschväntan, 3 timmars sömn per natt, bra musik och brassestolar. Det är typ det enda man behöver här i livet.. Underbart att få det klart för sig.

Nu är då min semester för den här sommaren över och idag jobbade jag min första dag på jobbet..(som om jag aldrig jobbat där förut...). Galet mycket att göra idag, VARFÖR ÅKER ALLA TILL ULLARED!?!?! Kan ni inte stanna hemma istället så vi slipper stressa ihjäl oss när alla kommer samtidigt och ska handla efter de har vart på Gekås.. Blir ju tokig.

Jaja, imorn är jag iaf ledig så jag hoppas på finfint väder. Senare i veckan jobbar jag ons, fre,lör,sön... Kuul! Men ska nog klämma in ett Halmstadbesök någon gång under veckan också, hoppas jag!



Pussheej!

RSS 2.0