We could take our heads off, stay in bed, just make love that's all

Hallihallå!

Denna dag har vart så extremt tröttsam så det går inte. Somnade på spanskan OCH psykologin.. Bra gjort!
I alla fall.. Imorgon är det första december vilket innebär att jag snart måste börja köpa en och annan julklapp till min kära familj. Jag som är sugen på att lägga alla mina pengar på en resa på jullovet istället, men det blir väl till att flänga mellan hemmet och mitt kära ICA som vanligt. Måste fan skaffa mig ett ICA-kort snart..

Känns som mitt liv är en enda röra nu med massa saker och (inte alltid positiva) överraskningar som händer.. När jag väl försöker ta tag i mitt liv så kommer det alltid upp något hinder på vägen.. Men herregud. Här sitter jag och klagar över mitt svensson-liv när jag precis kollat på Faddergalan. Än en gång har jag sett dessa barn leva ett helvete till liv medans jag trycker i mig en påse ostbågar samtidigt som de går hungriga på gatorna i Senegal.
Jag kanske borde ta och pallra mig ner till vårt fadderbarn i Bolivia och se hur han mår..

Nog snackat. Nu ska jag kolla restresor till något varmt land långt långt bort.

faceplant
Brukar sluta såhär när jag, Julia och Carro är i farten.

Pusspuss

He left me standing in my LBD and my bang bang shoes

Hejhej!

Denna söndagkväll tillbringar jag i min egna sköna svettiga säng tillsammans med storebrorsans bärbara, ostbågar och "L.A. Gigolo". Bra film.
Det blev endast 3 timmars sömn denna lördagnatt också, börjar bli en dålig vana.. Kom iaf hem lagom till lillebrorsans födelsedagskalas började vid halv ett. Det blev kyckling och potatissallad, mums.
Somnade sedan i soffan innan alla släktingar åkt hem, fail kanske.
Har inte så värst mycket att berätta och jag tror inte det är så många som bryr sig om vad jag har att skriva om mitt liv ändå. Aja.

Om det ändå bara kunde hoppa fram tre månader nu..

vår
Jag i våras.

Pusshej!

Even if the sky is falling down.

Halloo!

Har tagit den jävla grissprutan idag. Känner att viruset har börjat sprida sig i kroppen och huvudvärken smyger sig på. Känner mig även illamående och yr. Yes. Får väl se hur det blir imorn om jag går till skolan. Nu orkar jag inte mer..

Pussheeej

Last night I met a fella, he made me feel so oh oh oh

HEEJ BLOGGEN!

Körkortet satt som en smäck idag! FAN VA GÖTT ATT HA DET AVKLARAT!!
Var så galet nervös innan teorin men sen när jag klarat den blev jag ännu mer nervös över uppkörningen! Crazyy!
Men tjejen på vägverket var så snäll så och jag gick glatt (och gråtandes) därifrån med lappen, som intygade att jag var godkänd, i handen!

Efter uppkörningen var visst mina två lektioner inställda så jag drog hem. När mamma senare kom hem tog jag snabbt bilen och körde och hämtade Marie och Julia för att köra vår traditionella runda till Donken som vi gjort varje gång någon fått körkort. En cheeseburgare senare stack vi därifrån och körde bara runt lite i stan, bara för att. Efter att ha kört hem Julia och Marie igen körde jag hem där kyckling-wok och ris väntade. Mums. Min lillebrorsa hade valt maten just för att det var hans födelsedag! Marängswiss till efterrätt sätt inte fel heller!

Imorn efter skolan ska jag och Lillie till Gekås och handla lite smågrejer. Var ett tag sen jag var där nu så det behövs verkligen en runda där inne. Självklart tar vi bilen ;)


sjuan
Bjuder på en gammal bild från skolavslutningen i sjuan på Julia, Bella, Lillie och mig haha!

Pusshej!

Just keep on cruising.

Goder afton!

Idag känner jag mig ganska degig. Har suttit på körskolan i 4 timmar för att plugga teori, vilket man blir ganska trött på efter ett tag. Tur att det snart är över.
Efter att pluggat ett antal timmar drog jag med Lillie hem och vi åt stekta tortillabröd, med ost och skinka i, nachochips och drack varm oboy! Haha.
Sen skulle vi kolla Hv-Frölunda på canal+ men då somnade jag! Fail. Inte för att det gjorde mig speciellt mycket eftersom hockey inte är min favoritsport direkt.
Tog mig i alla fall en promenad hemåt när jag vaknat och nu sitter jag här och skriver massa trams.

Imorn är det nästan en helt vanlig dag. Men bara nästan. Får se om den blir positiv eller negativ.

Over and out.
Pusshej!

That's something to die for.

Godkväll kära bloggläsare!

Efter en lång och efterlängtad dusch i cirkus 39 grader känner man sig hyfsat fräsch igen. Vädret utanför gör ju inte direkt så att man ser ut som en retuscherad modell på framsidan av Vouge.
Psykologiarbetet har fortfarande inte blivit gjort och naturkunskapprovet som man skulle haft idag fick visst vänta till någon annan dag, enligt mig.

Ullared. Nej. Kan inte förstå att människor seriöst åker dit för att bo och handla där i flera dagar i streck, till och med veckor! Är det kö argumenterar vissa att "det hör till". Men herregud. Jag får typ panikångest bara jag SER kön när jag står på andra sidan vägen för att traska in på mitt eget jobb i lugn och ro.
Bor man dessutom 1 mil från GEKÅS, som det faktiskt heter, försöker man undvika att gå dit. Och sticker man väl dit gör man det på såna där randomtider när det är minst folk. Haha sjukt att man vet när det är mycket folk eller inte. Jaja, vad är en bal på slottet..

Jag känner på mig att mitt trams till blogginlägg inte är mycket att hänga i granen men ni som så gärna läser ändå får stå ut.

 kroatien
Bild på mig när jag och mamma var i Kroatien förra sommaren <3

Hade ju inte sagt nej till en varm solsemester nu i några veckor. Men jag får väl nöja mig med min varma säng för tillfället.

Pusshej :)

I want to vanish inside your kiss

Hallihallå!

Smattrande regn mot rutan och vinden susande utanför väggarna är helt underbart att uppleva. NOT..
Hatar detta jävla skitregn! Kan det inte bara bli vår och sommar så man i alla fall slipper gå runt med alla dessa lager med kläder på kroppen utan att behöva frysa!? Höst/vinter är ingenting för singeltjejer. Då vill man bara ha en varm famn att gosa in sig i framför en bra film. Men men, det är väl något att sikta in sig på någon annan höst.

Idag hade jag först körlektion med Jürg the man vilket gick sjukt bra! Senare hade jag och några även omkörningslektion med Anders och Kristoffer vilket också gick bra. (y)!
Galet hungrig blir man när man inte ätit mer idag än den äckliga fisksoppan i skolan vid halv tolv. Får hoppas brorsan snart är klar med maten där nere.

Känner att jag inte hade så mycket att erbjuda idag så jag slänger upp en gammal bild som ni kan njuta av.

blö

Han har öppnat pärlepooorten, så att jag kan komma in

Hej!

Att vakna upp lite halvsvettig, utmattad efter gårdagens ståhej och med den där jobbiga huvudvärken man får efter en helgalen kväll, bredvid en likadan jävel som har armarna runt en, är typ det bästa som finns. Även om det inte är något speciellt så är det ändå en mysig känsla. Då vill man inte gå därifrån.
Gårkvällen var lyckad! Riktigt lyckad. Okej att Caroline Bengtssons öga var nära att bli utpetat av en galen psykotjej, men annars så! Det är fina tjejer dom där vännerna jag har.

Dagen idag har bestått av att sitta i kassan på mitt kära ICA Supermarket Ullared och le det där "hej jag ler bara för jag måste och för att du ska tro att jag egentligen inte är bakis-leende". Det klarade jag av ganska bra faktiskt tycker jag allt. När jag väl jobbat klart fanns det inte mycket tid att slöa på utan vi skulle direkt åka till Skrea och Gullhönevägen 4 där mina älskade kusiner bor. Vi bytte födelsedagspresenter, skrattade, åt pizza, tog kort, skrattade, lekte med lilla Wilfred 1 år och skrattade lite till. Mysig söndag har jag haft helt enkelt, även om huvudvärken har hängt med hela dagen.

Nu ska jag sova och imorn har jag naturkunskapsprov som jag inte pluggat på någonting. Wish me luck!

Pusshej!

Blame it on the grey sky

Hej hej!

Nu är det bara en timme kvar ungefär tills jag ska ta bussen in till stan och börja gå in i dimman! Ska bli riktigt
trevligt! 
Och här slängde jag visst upp en bild på hur jag ser ut denna afton! Ska visserligen ta på mig både strumpbyxor och bh men det orkade jag inte just nu så detta får duga!

 grand
Kommer tyvärr inte kunna bidra med några bilder från kvällen eftersom jag blev bestulen på min kära kamera förra helgen. Och systemkameran är la inte den bästa att ta med på en galen festnatt utan gränser?

Puss och hej ha en trevlig afton!


You need time you said and then you waved goodbye

Sådär, då har jag både hunnit med en promenix och den efterlängtade duschen. Förstår att det är många som är väldigt nyfikna på mitt liv eftersom det är så otroligt många som läser min blogg och jag blir så glad av det!
Nu ska jag i alla fall ta bort mitt gamla nagellack och sedan börja sminka mig tror jag allt. Man vill ju inte behöva stressa.

Vi hörs, tjing tjong!

balkong
En bild på mig från första kvällen på Rhodos <3

Reach for the stars

Jag har nu funderat klart och det blir så att jag tar en liten höstpromenad innan solen går ner!

Hej så länge, puss

Dancing is my remedy

Hejhopp!

Då var det en ny dag idag igen, och nu när jag suttit här framför datorn ett antal timmar, för att skriva klart mitt religionsarbete, så märker jag plötsligt något ljussken som strömmar in genom balkongfönstrena rakt mot min profil. Jag vrider ansiktet och märker till min förvåning att det är SOLEN som lyser på mig! Det var ett tag sen man såg den, förutom igår då.

I alla fall, jag är stolt över att 1 av 2 arbeten är klart. Visserligen ska psykologiarbetet vara klart imorgon men det kommer inte hinna bli fördigt tills dess i och med att min kväll består av att först fara till Johanna Ahlqvist för att intaga en mängd alkohol tillsammans med några underbara tjejer som alltid ger en en otroligt rolig stund fylld med många skratt. När vi sedan känner oss lagom bubbliga drar vi vidare till Falkenbergs stolthet: Grand! Haha. Vi hoppas på mycket folk, mycket dans och ännu mer skratt!
I och med att det antagligen inte kommer bli så mycket sömn denna natt plus att alkoholen brukar svida en del dagen efter, ser jag inte fram emot morgondagen då jag ska jobba på mitt kära ICA. Men men, har ju gjort det förr och det har ju gått bra, så varför inte denna gång?

Klockan är nu 14.53 och jag ska ta bussen vid 19.. visserligen hade jag ju kunnat börja skriva på mitt psykologiarbete men det känns lite som att det inte lockar särskilt mycket. Ska man istället ta sig en promenad i det fins höstvädret så man blir lite svettig innan man stiger in i duschen..? Dilemmat är att jag redan sitter i morgonrock, så det är ju mer ansträngande att klä på sig massa kläder och gå en promenad för att sedan behöva klä av sig allt igen när duschen kallar, än att bara klä av sig direkt och gå till duschen. Ska fundera på det i cirka 3 minuter för att sedan agera.

Pusshej

Studio Tore

Hahahah! Tittade runt lite på rickelitos gamla blogg (han måste tro att jag stalkar honom eller nåt xD) och hittade denna länk! HAHA gavade ihjäl mig!

http://www.youtube.com/watch?v=f7JI_PO1rqA


Jag sa nej, jag är inte gay, bara med dig, är det helt okej?

Hallå där alla tjockisar!

Ofta när jag bloggar så brukar jag inte ha något att skriva om. Inget vettigt i alla fall. Fast ett under har faktiskt skett denna regniga fredagkväll, så sluta inte läsa nu.

För er som inte visste så var jag och mina tre älskade vänner Julia, Bella och Johanna i den självaste huvudstaden förra helgen. Eller ja, det blev en långhelg torsdag till söndag. Nu blev ni såklart otroligt nyfikna på vad som lockade oss att fara 475 km en torsdagmorgon.. Reunion. En kär återträff med galet folk från i detta avlånga land som någon gång supit sig full på Rhodos, vinglat fram på bargatan, dansat på Pachas bardisk och självklart hävt i sig ett hav av goda blåbärsshots på baren ingen kommer ihåg namnet på (kanske därför den döptes till No Name?).
I alla fall, en 24-timmars kryssning på Östersjön med 400 berusade bekantskaper lät väldigt lockande i våra öron, så det var vi ju bara tvungna att inte missa. Och tur var väl det. Resan bekom sig att bli minst lika dimmig som Rhodos själv var om inte dimmigare! Att det låg spyor utanför hyttdörren gav en bara ett stort leende som visade att det var lyckat.
Mannen med stort M som fixade denna resa är enligt mina ögon en riktig stekare, eller raggare som han så bra själv uttrycker det. Rikard, raggarn, Johansson är hans namn. Efter att ha börjat läsa hans blogg(http://rickelitosreality.blogg.se) har han blivit lite som min idol. Jag skulle också vilja vara sådär spontan och galen som han är. Haha. Okej, det är jag väl redan, men jag tror inte att jag (eller någon överhuvudtaget) någonsin kommer komma upp i hans nivå.
Hoppas han läser detta och att det drar lite i mungiporna på honom då!
I alla fall vill jag tacka honom för den otroligt urspårade helg vi bönder fick njuta av i ett galet Stockholm.


Hade inte mycket mer att säga (för om jag berättar om att min fredagskväll består av att skriva ett religionsarbete om jämställdhet inom islam och ett psykologiarbete om ångest så hade detta inlägg blivit otroligt tråkigt) så jag säger bara over and out. Ses i dimman imorn.

blåbärsshots

Bella, Johanna, jag och Julia med varsin blåbärsshot i handen, redo att sväljas!


Pusshej <3


I'm a real big fan of yours, but I'm quite the joke to you

HEEEJ BLOGGEN!

Alltså jag är bara så glad över att det är så många som läser min regelbundet uppdaterade otroligt roliga blogg!
Kan inte förstå vart alla läsare kommer ifrån, jag är ju bara en helt vanlig tjej som skriver om min helt vanliga och otroligt tråkiga vardag! Knappt så jag orkar läsa och godkänna alla kommentarer som bara strömmar in av er gulliga läsare! Älskar er allihop<3

Nu till vad jag har gjort idag. Idag har jag vart i skolan, jag fick gå upp klockan 06.00 för att hinna sminka mig och göra mig sådär otroligt fin som jag bara är, innan bussen går vid sju. Sen satt jag på bussen (ja, jag slumrade faktiskt till lite grann hihi) och när skolan började sen klockan 8 så var det nationellt prov i svenska B!
I 5 timmar skulle vi sitta och skriva en uppsats som relaterade till "relationer och starka band". Jaha. Jag skrev om mina otroligt söta och omtänksamma bröder hihi. Eftersom jag snabbt kom på vad jag skulle skriva om och eftersom jag skriver så snabbt som jag gör så var jag klar redan vid 10! UNBELIEVABLE! Sen gick jag, julia, marie och caro till matsalen där det serverades en otroligt god soppa kallad potatis- och purjolökssoppa! Väldigt faschinerande! När klockan blev 13 fick jag reda på att mina två sista lektioner som jag skulle ha var frivilliga, så jag, johanna och marie gick ner på stan och kollade i affärer istället. Jag köpte en "backless bra" på lindex för 179,50 kr! VILKET FYND ALLTSÅ!  Den ser ut såhär:

backless bra

Det är ju självklart inte jag på bilden! Jag är ju inte rödhårig och absolut inte sådär blek! Usch!

Eftersom ni blev så nyfikna nu på hur jag ser ut då så bjuder jag på en jättesöt bild på mig! Hihi.

jagåmarie 

Det är jag till vänster då! Hon till höger är min jättesöta (såklart inte sötare än mig) vän Marie!


Nu hade jag inte så mycket mer att skriva at the moment så jag återkommer väl (inte) snart igen!  HIHI

PUSSHEEEJ!!

RSS 2.0