Have you ever seen the rain?

Igår var det studentfest. Det var ganska lamt. Alla var så taggade att det blev en flopp av det hela, tycker jag. Nu mår jag hyfsat skapligt, i jämförelse från vad jag gjorde imorse när jag vaknade haha.
Filosofiprov imorn ska bli jättekul. Sitter och pluggar på det nu.
Jag tror min mobil har bestämt sig för att inte ta emot sms av vissa nummer, eller så är det bara så att jag är helt jävla ointressant så att någon inte vill höra av sig till mig.

Ja men detta var ju ett glädjefullt inlägg. Får väl läsa sidorna i filosofiboken nu, om och om igen... Lär ju bli glad då. not.

Hejdå

Ingen ser och ingen vet.

Naturkunskapsprovet idag kan knappt ha gått sämre, haha! Det var verkligen skrattretande när man läste fråga efter fråga. Tänk er att en man, runt 40(?), med ett ursprung från Holland, i snart 100 timmar har (försökt) undervisa dig med lite halvt holländsk brytning i det ämnet du tycker värst om och sedan ger dig ett prov på 15 självskrivna frågor på halvbra svenska där du inte fattar ett skit, utan det kunde lika gärna stått på holländska!
Jaja. I alla fall! Efter provet stack jag och Julisbulis till Varberg för att lämna in hennes balklänning för att sys in. Efter det drog vi oss ut på jakt efter en studentklänning till Jullia. Dock hittade vi/hon ingen som föll henne i smaken, men vi hittade lite annat som gjorde det istället!
Här nedan är mina inköp för dagen:


Klänning 199:-, tröja 49:- (det är grym vår-rea på Gina nu så passa på att dra dit!) från Gina Tricot


Linne 49:- , linne 99:- från H&M, linne 49:- (vår-rea) Gina


Örhängen 29 :- H&M


Skorna jag ska ha på balen, köpte dom i fredags på Kullens skor här i Fbg för 500-lappen!

Det var allt för mig, pusshej!


Heaven doesn't seem far away anymore.

Vädret ute är väl underbart idag! Det är varmt, solen lyser och vinden är ljummen. SOMMAREN ÄR NÄRA!

Dock är jag hemma och inomhus idag för imorse när jag vaknade mådde jag skit. Hade gärna vart ute i det fina vädret men jag hade tänkt att plugga idag så har stannat inne. Dock har pluggandet inte gått så värst bra..

På tal om sommar då, så skrev jag ut min Peace & Love-biljett igårkväll. Känns bra att jag kommer att fira min födelsedag första dagen på festivalen bland fulla människor fyllda av frihet och kärlek . Haha.


Peace & Love.

Nu ska jag plugga lite.

Puss

..

Idag lyser solen. Jag lyser inte. Är inte ens glad över att jag träffade på min psykologilärare som sa att jag fått godkänt på arbetet och därför fått godkänt i kursen. Inte heller glad att jag klarade filosofiprovet idag heller. 
Det konstiga är att jag inte heller är sur/arg/ledsen som jag egentligen borde utan jag känner mig mest tom.
Tre dagar. Seriöst? Svin.


Feels like heaven when you take me in your arms.

Sådär! Då var man klar med psykologiarbetet också! Känns skönt.
Då är det väl bara till att börja plugga på filosofiprovet också..

Smulan och Lisa var här nyss för att låna min balklänning  jag hade i nian (som jag för övrigt sydde själv;)), då det är Lisas tur i år! Får hoppas den inte är alltför stor för henne bara.

Mobilen ligger åter sjukt tyst idag förutom sms från mina små knäppa festsugna tjejer.

OCH VA I HELVETE HAR HÄNT!?!?!?!?! Tyckte det blåste väldigt mycket ute och vänder då huvudet och kollar ut genom fönstret och vad ser jag???? SNÖ!!??!? VA FAN! Okej att det är april som brukar ha lite hit-och-dit-väder, men SNÖ?? Känns som att tiden har dragits tillbaka till december igen och man har den långa vintern framför sig igen. Usch. Aja det är ju lätt för varmt på marken för att du ska kunna lägga dig, snön. ÄGD!

Klarar inte av att se det så jag stänger in mig i mitt rum, drar ner rullgardinerna och fördjupar mig i filosofin istället.


Vill ha sommar och värme. Bild från mitt 17-årsfirande.


Helst av allt hade jag velat vara där jag är på bilden. Casa Remakro, Torrevieja.

Pusshej

Tills jag får hålla om dig och dränka dig i kyssar.

Idag är det onsdag vilket betyder att Amanda inte har några lektioner och därför är hemma. Jag sitter just nu och jobbar med ett psykologiarbete som jag ligger efter med. Ja, att kursen är slut för längesen spelar ju ingen roll, bara jag lämnar in det så får jag mitt betyg.
Detta arbete handlar om klinisk psykologi och man ska skriva om en psykisk hälsa/störning/sjukdom. Jag valde schizofreni och skriver nu för fullt om denna störning. Läraren sa att jag inte behövde skriva nåt mer än G-arbete, för då skulle det bara "bli jobbigt" som han själv uttryckte det. Hmm.

På spotify spelas för tillfället låtar av Tomas Ledin. Jag vet inte riktigt varför, men hans låtar är faktiskt rätt sköna! Kom dock på nu att jag måste lyssna på den här låten!! Haha, vet inte riktigt varför jag och tjejerna börjat sjunga den nu det sista, men den har nåt speciellt som man bara inte kan ogilla. ;)

Ne nu ska jag fortsätta skriva på arbetet-

Jag, Carro och Lillie väljer resmål på vår spontandag vi hade en dag i somras.

Puss


It's funny how you actually went from my homie to my only, number one.

Usch vad deppig jag är idag. Mobilen har vart överdrivet tyst hela dagen, fick sitta 45 minuter bussen påväg hem mitt i ödemarken pga motorstopp, jag är sjukt hungrig, har hur mycket läxor och skit som helst att göra, det är kallt och regnigt ute och det är tre dagar kvar till lönen kommer.
Jag orkar inte göra någonting för tillfället!

Värme, studenten och nöjen känns lååångt borta för stunden vilket inte gör mig på bättre humör.

Nu ropade mamma att det var mat också så får väl traska ner.

Pusshej

Det gör inte ont så länge du är med mig.

Vi var först i Vinberg och såg dem möta Stafsinge och sedan stack vi till Glommen som mötte Ullared. Kan ju säg att jag frös gaaalet mycket efter att suttit ute i typ 3 timmar med en iskall vind. Usch. Fryser fortfarande.. :(

Imorn är det skola igen och jag ska hålla ett argumenterande svenskatal. Undra vad det ska handla om.. Jag ska även skriva ett engelskatal om något och hålla på fredag. Jag som hatar att hålla tal :(

På fredag får vi i alla fall LÖN vilket ska firas med jobb på lördag och sedan utgång. För tillfället ganska otaggad då en viss familjemedlem nyss tjatade hål i huvudet på mig, men ska nog hinna tagga till på 6 dagar!

Nu tänkte jag laddat upp en solig och varm bild från Rhodos, men icke! Det är nåt strul så det verkar inte funka :(((((

Jaja, godnatt och puss.

You're looking kind of cute.

Är hemma en sväng nu och ska snart iväg och kolla på när brorsans Vinberg möter Stafsinge. Om jag orkar dra dit vill säga.. Är ju ganska kallt ute och jag har rätt mycket att göra..hmm... Jaja, kommer väl inte få nåt gjort ändå om jag stannar hemma.

Jag hade väl inte så mycket att inflika idag mer så jag drar mig.

Puss


When I see you baby, I just don't wanna let go.

Denna afton skulle tjejerna egentligen bada badtunna och dricka öl hos Carro, men då värden mådde dåligt fick vi skjuta upp detta till morgondagen. Dock vet jag inte om jag kommer orka det efter att ha jobbat hela dagen hmm, får se hur jag gör med det där.

Ja, jag ska då jobba imorgon för första gången på typ en månad! Ska faktiskt bli skönt att tjäna lite pengar igen, då jag för tillfället råkar leva på mina sista mynt.. hmm.

Ohhhh! Nu blev jag galet partysugen dessutom! Kom precis en reklam på spotify om denna spelningslistan och första låten som kom ur högtalarna var denna! Inte konstigt man blir danssugen. Haha. Men utgång blir det igen nästa lördag då det är lönehelg.

Nu (då jag skrev detta var klockan 20.30, men vissa tv-program kom emellan innan jag kunde sätta mig här vid datorn igen och trycka på 'publicera') kom mamma hem med thaimat så ska vräka i mig allt jag kan!


Påväg till stranden första dagen på Rhodos i somras.

Puss


I wish that every kiss was never ending.

Hemma igen efter en otroligt sjukt rolig kväll/natt/dag i stugan! Vi grillade korv, åt chips, njöt, drack öl, frös,  sjöng, njöt, åt makaroner, solade, rökte vattenpipa och njöt lite mer. Vi fick även sällskap av Dennis och Johan lite senare, och ja, då ballade det ur.
Lovade ju er lite bilder, men då alla var lite halvt skapliga får ni ursäkta att vi inte är supermodeller på korten.







Tar en jädra tid att ladda upp bilder så detta får räcka. Nu ska jag steka hamburgare.

Puss


It's gonna take a lot to take me away from you.

Lite molnklickar på himlen är det allt denna dag, men det stoppar inte dom tre vännerna och mig att sticka till stugan denna eftermiddag. Får hoppas det inte är alltför kallt i den bara, fast då får vi väl sitta på altanen tills det bli varmt. 
Låg faktiskt ute på balkongen innan och solade! Det blev dock bara i några minuter för sen gick solen i moln och det blev sveeeenkallt! 



Ska slänga i mig nåt att äta nu för om en timme ungefär ska jag dra mig mot stan och möta upp mina vänner och sedan åka till stugan. Så ikväll blir det väl någon promenad på stranden, grillning och en massa mys med dom bästa! ♥

Puss


Dina kyssar smakar smultron och mjölk.

På torsdag är vi lediga från skolan. Det finns dock en hake för att få vara ledig och det är att "jobba" och skrapa ihop minst 50 kr som vi sedan ska skicka till de på Haiti. Helt ok deal tycker jag.
I och med ledigheten och det fina vädret som sägs ska hålla hela veckan (peppar peppar), så ska jag, Julia, Marie och Carro för första gången i år tillbringa en natt i stugan på Skrea Strand! Sommarkänslan är på topp!
Ska ta med mig kameran också och knäppa några somriga bilder på mina härliga vänner!


I väntan på Winnerbäck-konsert, 2006.

Nu lockar sängen för väldigt många timmars sömn, vilket jag ska få med! Lediga onsdagar in my heart ♥

Puss!

Jag vill bara gå hem med dig, genom vårens första rodnande natt.

Första skoldagen efter lovet är nu avklarad och vilket VÄDER vi haft denna ljuvliga dag!
Alla raster tillbringades därför utomhus sittande lutade mot skolväggen med solen stekande på våra vinterbleka kroppar. Men som jag skrev i förra inlägget så blev det inte riktigt någon sommarkänsla innan vi drog på Winnerbäck-låtar på mobilen. Underbart ♥


Dagens outfit.


Puss



Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll.

Varför är Lars Winnerbäck så sjukt underbar?! 
Är du glad, ledsen, kär, olyckligt kär, lycklig, helt sönder eller vad som helst, så finns det alltid en låt av honom som passar in perfekt.
Hans texter är skrivna med så mycket känslor, hans musik och instrument är så noggrannt utvalda.
Även om Lasse är den artist jag lyssnar på mest och har gillat längst, är jag ändå en av alla de personer som inte riktigt Kan lyssna på hans musik på vintern. Lasse är en sommarmänniska och kommer alltid att vara. Därför är det alltså helt underbart att nu på försommaren kunna klicka sig in på den efterlängtade spelningslistan på spotify.


Puss

Tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn.

Då var det söndag igen och solen skiner som om det vore en ljuv sommardag. Minus att det inte är alltför varmt.
Det är även sista dagen på detta påsklov. Ångest för skola imorn. Jag har så mycket att göra att jag bara vill gräva ner mig i 53 dagar och hoppas att någon annan gör de sista skolarbetena jag har kvar.

Igår åt min familj plus två morbröder, en fru och en kusin på Wild West Steakhouse i Halmstad. Min meny såg ut såhär:
Förrätt
Nachochips, salsasås, gräddfil och guacamole
Huvudrätt
Entrecôte, dollarchips, majskolv, bearnaisesås och aioli
Dessert
Tobleronefondue med jordgubbar, melon, ananas, marshmallows och maränger

Kaaaaan ni förstå att jag var mätt sen!? Höll på att sprängas, men SHIIT va gott det var! Helt klart värt med lite magont efteråt haha.

Liten peak på min studentklänning.

Puss

When it was just a fling before.

Det är molnfritt, solen står högt på himlen och man kan gå i jacka utan att frysa! Igår var det tvärtom. Man märker att det är april.
Gårdagskvällen spenderades i Julias lägenhet tillsammans med henne och Marie. Vi kollade på Prinsessa och I love you, Beth Cooper. Skulle även kollat på 2012 också, men vi satt och snackade massa minnen från vår gymnasietid istället och undrade även var vi skulle vara 2 år fram i livet.
Det är lite läskigt det där med framtiden. Jag kommer ihåg när vi var några styckna och tältade i Lillies trädgård någon gång på högstadiet. Där skrev vi ner på lappar vad vi trodde att vi skulle göra och vara några år framåt. Dock har vi tappat bort dom lapparna, men jag kommer ändå ihåg känslan när gymnasiet närmade sig och man hade ingen aning om vad som skulle hända.

Den 21 augusti 2007 började jag och ett x antal andra 16-åringar på Falkenbergs gymnasieskola. Det har gått 961 dagar sedan den dagen och nu är det ynka 55 dagar kvar till studenten. Jag kan inte fatta det.
Det känns inte alls som att det var längesen jag såg folk hänga rosor runt min storebrors hals, men det var två år sedan.

Ne nu får jag sluta skriva här innan jag flyger bort i mina tankar någon helt annanstans.


Jag och Lisa på semester i Värmland, sommaren -06


Pusss


When I'm lost I look at my picture of you.

Det tog inte lång tid efter förra inlägget innan jag låg och spydde igen. Jag missade i alla fall inget av Lost, som för övrigt var sjukt yrt igår. Man kan verkligen inte missa en enda sekund av det programmet för då tappar man bort sig som faeen. Det är ju ändå sista säsongen så den kan man ju bara inte missa. Nog snackat om Lost.

Idag när jag vaknade upp, efter 12 timmars sömn, hade jag världens huvudvärk. Och det har jag fortfarande.. Så nu ska jag spela lite Sims 3 och hoppas på att det går över. Haha.


Kroatien -08

Ha en bra dag, puss!

It's just the touch of your hand.

Igår tillbringade jag dagen med att vara med Lillie, en del av kvällen med Johanna Ahlqvist (där vi tittade på Lost-avsnittet vi missade förra veckan) och en snabbis med Julia och Marie.

Det blev inte många timmars sömn då jag, mamma och Smulan stack hemifrån vid 9-tiden för att åka till Borås. Där skulle vi lämna in min balklänning för att sys in lite. Medan sömmerskan gjorde det gav vi oss ut på stan för att bland annat leta efter en studentklänning till mig. Efter ett par affärer hittade vi tillslut en liten pärla som fick följa med hem!

Väl hemma var det dags för mat, vilket jag verkligen inte var sugen på då min mage kändes konstig. Då lillebrorsan legat hela förra natten och spytt anade vi att det var det som spökade även hos mig. Well, det behövdes knappt en timme innan jag låg med huvudet i toalettstolen och vräkte ur mig dagens mat. Usch.
Mår helt ok nu efteråt som jag iofs brukar göra efter jag spytt. Men känner ändå att det bubblar lite i magen. 

Aja, nu ska jag inte sitta här och snacka spya utan jag ska krypa ner i sängen och kolla på tv i väntan på att dagens efterlängtade Lost-avsnitt ska börja! =) 

Puss, take care!


Won't you take a ride on the flyin' spoon?

Haft en både positiv och negativ början på lovet men nu är den bara underbar!
I lördags stack jag och mamma (och det vuxna Svartrå-gänget) upp till familjen Berg i Kullavik för att fira påskafton. Efter alldeles utsökt påskmat och påskmust var det dags för mig och Emma att börja kleta på påsksminket, knyta huklen runt huvudena och gå ut för att samla godis.
Runt sju drog vi oss till Caroline där vi förfestade några styckna. Sedan drog vi en stund till Erik på hemmafest innan vi tog bussen till Gbg. Vi hamnade först på blvd där vi även stötte på the Falkenbergs-boyzz Dennis, Ylber, Jonathan, Victor, Martin och Driton! Haha. Vi drog sedan vidare till ett ställe som hette Karisma. Där var ganska lame så höjdpunkten var att stå några decimeter från Niklas Hocker (han från Idol)! Hahah.
I alla fall drog vi tillbaka till blvd sen men stannade bara en stund innan vi drog till SUBWAY (!!!!<3) och drog i oss det ljuvligaste som finns att äta.
Bussen hem, decka, vakna, buss, tåg, hemma.

Hann inte vara hemma särskilt länge innan jag tog bilen till Fbg för att dra igång festandet igen! Förfest hos Alex med ganska mycket folk ändå. Sedan drog vi till efterlängtade Bratt! Dock var det lite för mycket folk för att säga att det var en lyckad kväll.

Nu ska jag plocka upp alla kläder på mitt rum och tänka på att det bara är 59 dagar kvar till studenten och 62 till Kroatien! Jag längtar!


Kroatien -08

Puss!


As many times as I blink, I'll think of you tonight

The silence isn't so bad,
Till I look at my hands and feel sad,
Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly. <3


RSS 2.0