Tonight will be the night that I will fall for you.

God kväll!

Ytterligare en dag har passerat mitt liv och även om den var meningslös så är det en dag närmare studenten! Om 97 dagar lägger jag skolan bakom mig för att fånga det världen erbjuder, i mina händer! Haha skämt å sido..
Ne men jag är galet sugen på att  ta studenten nu i alla fall! Kanske ni förstått... Jaja.
Hämtade min studentmössa häromdagen och jag var galet nervös för att den inte skulle passa då nästan alla jag hört som fått hem den har sagt att den var för liten! Eftersom jag inte kom ihåg vilken storlek jag beställt heller så bet jag sönder mina naglar av nervositet påväg till posten. När paketet väl var uthämtat och jag åter satt i bilen var den stora stunden kommen. Jag öppnade lådan, tog ur mössan ur den vita påsen, tog bort skumgummit som låg i mössan och satte sakta mössan på huvudet. SMACK! Passade perfekt! Wohooooo! VICTORY IS MINE!!.........Ah, så glad blev jag typ.
Och såhär ser den ut (ignorera mit äckliga och sjukt konstiga feeejs. jag är ju så galet mycket snyggare egentligen hhöhöhö..förövrigt ser det ut som att jag har hängbröst? niice..blev lite lång parentes kanske?):



Nästa bild tillägnar jag Dino som tyckte det var alldeles för lite snusk med i min blogg..


Ah.. nu känns det bättre va?

SEN kan jag ju också berätta att jag ska gå upp kl 6 imornbitti för att jobba 7.30-14.30... Sen ska jag till Johanna Caspersson och dricka sånt där som man egentligen inte ska dricka och sen ska vi ut. Förlåt då, men det är ju faktiskt lönehelg......


Jag och Carro förra helgen <3

Nu är jag klar!!
HEJDÅ!

(Puss)


Idioter.

Heej!

Jag har ägnat hela dagen åt att rensa ur mina garderober som inte bara är fulla med kläder utan också gamla skolsaker från lågstadiet. Hela sängen är full med kläder jag inte ska slänga, soffan är full med kläder jag ska ge bort och golvet är fullt med påsar innehållande kläder jag ska slänga.
Ikväll blir det nog bio med Julia (och Marie och Lillie om dom kan bestämma sig) i Varberg. Funderar på att se Shutter Island. Fast vi får väl se om det blir den, vi lär ju välja den där flest snygga killar går in. Heheheee.







Eftersom vi ska ta bort garderoben längst till vänster pga ombyggnad, så kommer jag nu endast få ha mina kläder och grejer i tre av garderoberna. Kanske inte så lite men är man van att få ha sina saker hursomhelst varsomhelst så känns det lite jobbigt ;) Haha.

Nu får jag fortsätta mitt utrensande.
Puss

What doesn't kill you makes you stronger.

Goder natt!

Vårt stora gamla golvur, som tillverkades på 1700-talet och sedan dess gått i arv i släkten, slog för en stund sedan två slag. Det är lite läskigt ibland när man är ensam hemma, det är mörkt och så sitter man och kollar på tv. Så helt plötsligt slår uret några ekande slag. Varje gång man har nya kompisar på besök blir dom alltid lika rädda. Lycka! Haha.

Ne, varför är jag vaken nu då, undrar ni kanske. I och för sig undrar jag det med för jag är aaaastrött.
Idag fick min kära vän Lillie sitt efterlängtade körkort! Det firade vi som vanligt med att dra till donken och käka.

Tre månader har gått så fort. Kommer ihåg när jag satt och skrev detta inlägget och önskade att tiden skulle hoppa fram tre månader utan att någonting skulle ändras. Nu har det gått 88 dagar sedan det inlägget och MYCKET har ändrats. Alltför mycket har hänt, både positivit och negativt, och varför känner jag mig så jävla vilsen? Jag måste nog sova på saken. I en vecka till.


Carro, Hanna och jag. Min två enda tjejkusiner <3

Godnatt

Lever min dröm.

Hej!

Idag är andra dagen på lovet (om man räknar bort helgen som var). Jag sitter med storebrorsans laptop i hans soffa och jämte mig sitter lillebrorsan och spelar fifa10 på xboxet.
Väntar på att Julia ska plocka upp mig så vi ska åka till stan och bara chillaa.
Har inte ätit något idag mer än frukost (två glas oboy och en banan) så jag är ganska hungrig. Sjukt sugen på pasta carbonara!! :/  Eller tacos... oh shit.

Ne nu får jag väl byta kläder så jag är redo när hon kommer.


Jag och Julia, Spanien -07

Köss

Jag skrattar idag.

Tjaaa

Varför och åter VARFÖR är allt annat mer intressant då man ska skriva ett arbete??!
Varenda liten smågrej som man annars helt hade skippat känns plötsligt väldigt intressant då tiden för arbetsskrivandet borde vara prio nr.1. Den där extra "ska-bara-kolla-fall-någon-kanske-råkat-uppdatera-sin-status-nu-när-jag-inte-vart-inloggad-på-5-min"-kollen på facebook. Helt plötsligt så har man inte kollat sina 126334 miljoner bilder på datorn på jääättelänge och tycker att nu, just NU, är den perfekta tidpunkten för att ägna lite tid åt det. Kanske skulle logga in på bloglovin.com för att läsa lite bloggar nu när jag ändå inte har något att göra, ja, förutom att skriva det där arbetet då. Ska jag göra det? Njaaa...okejdå. Nåååågra minuter hinner jag väl ändå lägga ner på det. Ja det är klart.. Sen kan man ju få för sig att "jo men jag ska kanske ta och skriva ett blogginlägg också för säkerhets skull, så ingen missar att jag inte skriver mitt arbete när jag egentligen är ganska stressad över det eftersom det ska vara inlämnat imorn".
Jo men jag känner att det här kommer gå priiima alltså. Diskussion är SÅ kul att skriva. "egna tankar"? PFFF!!!!!! Ta dig i röven.

Puss

Let's get retarded.

Goder kväll!

Idag har jag som sagt vart ledig och har därför inte gjort speciellt mycket. Ska ha skrivit en tyskauppsats till idag om "Meine beste..." (för er som inte förstår betyder det "min bästa") och den håller jag på med nu. Jag skriver om min bästa semester och jag valde roadtripen i våras i USA med familjen, för jag tror nämligen inte att min lärare hade velat läsa om min egentliga bästa semester, vilket är Rhodos. Haha. Hade nog inte blivit så mycket variation i skrivandet då heller eftersom dagarna bestod av att vakna-frukost-stranden-sova-äta-partaja-sova-vakna-frukost...ah ni förstår!
Uppsatsen ska i alla fall vara på minst en datorskriven A4-sida vilket jag nästan har skrivit nu, och jag har bara kommit till tredje dagen av 14 på semestern! Haha. Jaja, läraren lär ju bli nöjd i alla fall.


Jag, David och Simon på världens lägsta punkt i USA.

Nu ska jag skriva klart uppsatsen och sen läsa lite i engelskaboken.

Pusshej!


We speak in different voices.

Hej!

Kan ju bara säga att lördagen var en dag för sig. Sjukt kul! Haha.


Sjukt charmig bild på Katta, Johanna och mig från i lördags.

På söndagen var jag först hos Katta och hennes pappa i stan. Sen kom Lillie dit också och så drog vi och kollade på när Falkenbergs hockeylag mötte Flyers (?). Sen drog vi till donken och käkade en utsökt måltid. Jag och Lillie sov även hos Carro den natten! WIhooo!! Det var mys!

Idag åkte jag in till skolan och matteresursen vid 8 och började på det nya kapitlet i matte, nämligen geometri. 2 timmar senare var jag nästan klar med kapitlet och matteläraren frågade mig då om jag ville göra provet samma dag. Njaa tänkte jag först, men när hela kapitlet var klart bestämde jag mig ändå för att göra provet.
10.40 var provet rättat och klart. 11/14 rätt! JAG ÄGER!! Haha. Sjukt skönt att ha gjort klart allt det på EN dag!? Blev sjukt förvånad över mig själv haha.
Nästa kapitel som väntar ska vara det svåraste av de fyra, så det blir nog till att lägga ner en del tid på det. Jaja, ska nog gå bra.

Imorn är jag som vanligt ledig och jag känner att det behövs. Simmade 1 km med Carro idag också så är helt slut. Tar säkert mig ett pass på min kära crosstrainer imorn som en paus i allt pluggande.

För övrigt satt jag och familjen precis och kollade på herrarnas skidskytte i OS. Sportfånar som vi är var vi alla sjukt insatta och skrek av glädje när Björn Ferry seglade in i mål, 16,5 sekunder innan fransmannen Vincent Jay.

Jaja. Nu ska jag nog dra på en film att somna till.
Pussheej!

Party like a rockstar!

Tjenare!

Hinner inte skriva så mycket nu för snart blir jag upplockad av Lillies skjuts som ska ta oss in till Falkenberg. Blev näästan klar med arbetet, bara finslipet kvar men det blir onyktert ikväll ändå! Haha. Vi ska käka pizza och sen dra oss på förfest!
Ne nu ska jag plocka ihop det sista och sen dra.
Pusshej, ha en trevlig kväll!

Is it me you're looking for?

God kväll!

Idag har vart en bra dag. Började med att jag körde in till skolan några timmar tidigare än jag började, dels för att min lillebror ville ha skjuts och dels för att jag skulle plugga matte.
Eftersom matte alltid vart mitt värsta ämne i skolan, näst efter naturkunskap, så failade jag ju som många vet i matte B i tvåan. Detta tar jag nu och gör om i trean, utöver alla andra ämnen jag har. Därför har det inte blivit att jag prioriterat matten speciellt mycket.
I alla fall så tänkte jag i torsdags att jag fan skulle göra klart första kapitlet på fredag förmiddag, så jag kunde göra provet på eftermiddagen. Sagt och gjort jobbade jag klart de sista uppgifterna på förmiddagen, gick på engelskalektionen och sen tillbaka till matteresursen för att göra provet.
Efter cirkus 40 min var provet färdigskrivit. Läraren rättade det vilket resulterade i 12 rätt av 13 möjliga! WOHO! Fan va nice. Bara tre prov kvar att göra.....

Imorn ska jag gå upp runt 9 och skriva klart det där religionsarbetet om Rastafari som jag skrev om för några veckor/någon månad sen. Mamma och jag har en deal att om jag inte hinner klart med det imorn så blir det en nykter kväll för mig. Annars är det ALL IN som gäller! Haha. Skämt å sido. Eller inte..


Stekarbild på mig från Zion Park, USA april -09

Nu ska jag bajsa sen sova. Pusshej!

It's me you're dancing with.

Igår var det studentfest. Idag är jag bakis. Imorn är det fredag och jag har bara en lektion. Nu ska jag plugga matte. Hejdå. 


All that I wanted was you

Hallå!

Varför sover jag inte? Är det inte sånt en 18-årig studerande flicka borde göra en tisdagnatt? Ne istället sitter jag och kollar på massa gamla filminspelningar jag har på datorn från min kamera. Hittade lite roliga filmer från olika festtillfällen som jag nu sitter och småflinar åt samtidigt som jag tänker tillbaka på de olika stunderna. Haha.

Idag var jag hemma från skolan. Låg hela förra natten och snorade ner hela kudden (mums) samtidigt som en jävligt irriterande hosta inte ville lämna mig ifred. Hade bara gått runt och smittat folk så kände att jag lika gärna kunde sjukanmäla mig och gotta ner mig i soffan framför tvn istället.
Imorn är jag dock ledig också! Haha. Har som vanligt inga lektioner på onsdagar, så då kan jag ladda upp mig själv psykiskt och fysiskt inför den kommande studentfesten som äger rum på onsdagkvällen!
Är dock inet speciellt sugen i och med förkylningen men jag får väl ta mig dit ändå. Jag behöver ju inte intaga alkohol. Bara i måttliga mängder...


En bild på mig från "Färgglad-festen" i våras.


Ne nu får jag ta och sova. Är ju galet trött!

Puss och godnatt


Vad har du i fickan, Jan?

Goder morgon!

Igår var det bara till att ligga hemma och kolla på film och äta godis med familjen. Mys.

Började denna dag med att måla naglarna och kolla på massa Hasse & Tage-klipp på youtube! Det är äkta humor det där, var får dom allt ifrån!? Haha. Favoriterna är Notan och Om sannolikhet! Rekommenderar er att kika in på sketcherna =)

Snart ska jag gå och ta mig en dusch och sen åka till Fbg och möta upp Julia och ta tåget till Kullavik. Ska hem till Emma och göra oss iordning och sen sticka in till Gbg, käka och sen utgång! Kommer bli nice!

Ha det gött, haaj!

It's my life, I'ma do what i do, and if you don't like it, it's cool, fuck you.

Afton, damer och herrar.

Idag var det skola, som vanligt. Inget spännande hände där, som vanligt. Efter skolan åkte jag, Marie och Julia med Carro till Ullared för att Carro skulle till tandläkaren. Medan hon var där stack vi in på Gekås för att köpa lite småsaker. Jag köpte typ bara tofsar, spännen och några ringar. Lite annat småkrafs också.

Min så kallade "partyväska" som jag alltid brukar ha när jag är ute och festar har blivit ersatt. Den gamla har vart med alltför länge och då både ena remmen lossnat och den andra hänger på en skör tråd, kände jag att det var dags för att investera i en ny. Jag hade dock inte direkt planerat och tänkt "nu ska jag gå i affärer i jakt på en ny väska", utan det var förra torsdagen när jag, Marie och Johanna var inne på lindex och kollade underkläder som jag såg Den hänga så vackert och prydigt på väggen. Den trånade efter mig. Utan att tänka efter hade jag betalt 200 spänn till kassörskan och fått väskan i en påse. Nice!

Tänkte även visa er en bild på hur mitt rum ser ut för närvarande. Vi har tagit ner mina garderobsdörrar eftersom de ska målas om vilket gör att utan dörrar ser man rakt in i min garderob. Detta leder till att min annars så stökiga rum ser ännu värre ut än det är! Nåt jag typ blir galen på. Dessutom ser rummet mindre ut. Usch. Hoppas dörrarna blir klara snart.




Min garderob utan dörrar, bild på mig,
engelskaboken "Brave New world - Aldous Huxley", nya väskan(!), matte b.


WOHO!!!
Hejdå


Talking is just noise.

Hej!

Det var riktigt skönt med sovmorgon idag! Vaknade av att hemtelefonen ringde vid elva och det var självklart mamma som ringde för att väcka mig. Åt pannkakor till frukost, sen kollade jag lite tv innan jag började plugga matte. Blö. Gick galet segt eftersom jag rååkade ha på tvn samtidigt och det rååkade gå ett dubbelavsnitt med Sex and the city och så lite Top Model och lite andra bra program (a). Haha.

Var ute och tog lite bilder idag eftersom det snöat så mycket. Kom sedan på när jag kom in, att jag tagit bilder på samma ställe för ungefär en månad sen. Jag tyckte då att det kommit mycket snö, men jämför man bilderna så har det kommit ganska mycket mer snö nu.
De till vänster är från 7 januari och de från höger från idag, 3 februari.
 






Det var allt. Nu ska jag kolla på "American Pie Presents: The book of love". Den finns att titta på gratis på den här sidan, vilket även massa andra filmer finns!

Puss!


You aint got a place in my heart.

Ah men tja!

Denna kväll har jag mycket tråkigt. Jag har så tråkigt så jag gjorde en lista innan (se nedan).

Simmade med Carro innan, trevligt som vanligt! Dock sprängdes typ öronen av några jävla skitungar som gapade och skrek i omklädningsrummet och i duschen.
Sjukt mycket snö har fallit under dagen och mer ska det komma. Fyfan. Alla bussar i hela Halland har ställts in så man kan inte ta sig till skolan. Dock spelar det inte mig någon roll ändå eftersom jag som vanligt inte har några lektioner imorn. Nice. Blir till att ta sovmorgon och sen plugga lite matte.


Den här listan hittade jag på Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

Bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågorna.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- "Men sötnos :)"

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- "Har du rast?"

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
- "Gött!"

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
- "HAHAHA VA xD fan va stört :P jag undrar hur min haka ser ut haha"

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- "Och så lite snö till...."

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
- "Nachoplate? :P"

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?
- "Aha, störd kille! xD"

8. Vad vill du höra mest av allt?
- "Vad heter den låten som du har på din skiva som typ går likadant hela tiden?"

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
- "Man slutar aldrig förvånas :)"

10. Din romantiska replik?
- "Nöden har ingen lag ;)"

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- "Haha stört!"

Haha vissa svar var ju ganska klockrena, men vem pallar bry sig..

Godnatt.


I remember you.

HÄLLÖÖÖ

sitter i skolan med Julis och Märy och gör absolut ingenting! Svenskan fick vi gå ifrån för vår lärare är lite knasig h hehehhe vi har vart ganska konstiga idag och det gillade vi. Ska ägna en helg åt filmande har vi kommit fram till vilket kommer bli SKÖJ! hahaha 
Allt jag har att säga är DET VAR JERRY!!!!!!!!

PÖSS och nyp

Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån.

Hallåååå

Det är måndagkväll. Trött. Förkyld. Seg. Deprimerad typ.. Vädret gör det inte mycket bättre med all jävla snö som fortsätter falla från himlen vareviga dag. Kan det inte bara bli varmt så man kan inhandla lite vår- och sommarkläder att gå runt i? Orkar inte gå runt och frysa även om man har världens tjockaste jacka på sig.

Jaja. I fredags kom Emma hit! Hon kom till skolan och var med på min sista lektion för veckan, filosofi. Otroligt intressant! När klockan slog 15.30 och vår lärare Martin släppte iväg oss för helg drog jag, Emma och Marie till kära ICA och skulle handla mat inför den kommande kvällen. På schemat stod nämligen bastukväll med tjejerna! Vi handlade ingredienser för att göra enchiladas vilket jag aldrig ätit innan men som var sjukt gott! Jag, Julia, Lillie, Carro, Johanna, Marie och Emma bastade, badade jacuzzi och hade jättemysigt! En riktig toppenkväll!

Tjejerna åkte hem runt halv tolv, utom jag och Emma då ^^ Vi var ju tvungna att vara utvilade inför morgondagen som väntade!
Pigga och redan taggade vaknade vi runt elva på lördagen. Vi åt frukost och gick en promenad för att få tiden att gå snabbare och tillslut lyckades klockan bli 15 så vi kunde hoppa in i duschen.
Vid 17.30 tog vi bussen in till stan för att käka pizza på Stanton's och sedan dra vidare till Kattas pappas lägenhet för förfest. Gänget som vart hos mig dagen innan (minus Johanna, plus Katta) samlades hos Katta och korkade upp den alkoholhaltiga dryck vi alla hade medtagit.
Snabbspolning.
Hamnade i kön till Grand, tog stämpel, gick till Down Town, tillbaka till Grand där allt mer folk hade samlats. Runt halv fyra blev det dags för pizza på Entill som vanligt. Mums. Sova. Vakna. Huvudvärk. Ofrivillig promenad. My super sweet 16 maraton. Korv stroganoff. Hem. Perfekt helg!

Lite blandade bilder från mig och Katta.
















Emma

Jens, Lillie, jag







En toabild på Grand är alltid givet.

Det var min helg, hoppas din var lika rolig!

Puss

RSS 2.0