Jag sa nej, jag är inte gay, bara med dig, är det helt okej?

Hallå där alla tjockisar!

Ofta när jag bloggar så brukar jag inte ha något att skriva om. Inget vettigt i alla fall. Fast ett under har faktiskt skett denna regniga fredagkväll, så sluta inte läsa nu.

För er som inte visste så var jag och mina tre älskade vänner Julia, Bella och Johanna i den självaste huvudstaden förra helgen. Eller ja, det blev en långhelg torsdag till söndag. Nu blev ni såklart otroligt nyfikna på vad som lockade oss att fara 475 km en torsdagmorgon.. Reunion. En kär återträff med galet folk från i detta avlånga land som någon gång supit sig full på Rhodos, vinglat fram på bargatan, dansat på Pachas bardisk och självklart hävt i sig ett hav av goda blåbärsshots på baren ingen kommer ihåg namnet på (kanske därför den döptes till No Name?).
I alla fall, en 24-timmars kryssning på Östersjön med 400 berusade bekantskaper lät väldigt lockande i våra öron, så det var vi ju bara tvungna att inte missa. Och tur var väl det. Resan bekom sig att bli minst lika dimmig som Rhodos själv var om inte dimmigare! Att det låg spyor utanför hyttdörren gav en bara ett stort leende som visade att det var lyckat.
Mannen med stort M som fixade denna resa är enligt mina ögon en riktig stekare, eller raggare som han så bra själv uttrycker det. Rikard, raggarn, Johansson är hans namn. Efter att ha börjat läsa hans blogg(http://rickelitosreality.blogg.se) har han blivit lite som min idol. Jag skulle också vilja vara sådär spontan och galen som han är. Haha. Okej, det är jag väl redan, men jag tror inte att jag (eller någon överhuvudtaget) någonsin kommer komma upp i hans nivå.
Hoppas han läser detta och att det drar lite i mungiporna på honom då!
I alla fall vill jag tacka honom för den otroligt urspårade helg vi bönder fick njuta av i ett galet Stockholm.


Hade inte mycket mer att säga (för om jag berättar om att min fredagskväll består av att skriva ett religionsarbete om jämställdhet inom islam och ett psykologiarbete om ångest så hade detta inlägg blivit otroligt tråkigt) så jag säger bara over and out. Ses i dimman imorn.

blåbärsshots

Bella, Johanna, jag och Julia med varsin blåbärsshot i handen, redo att sväljas!


Pusshej <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0