All I wanna do in the middle of the evening is hold you tight.

I fredags kom Emma ner med tåget från Kungsbacka för att tillbringa sin helg här i kära Falkenberg.
Då min bröder inte var hemma så vi bestämde oss för att vara hemma med mamma och pappa och ha en "Kroatienkväll". Ja eftersom vi fyra då ska ta oss ner till Kroatien med bil efter studenten så skulle vi denna kväll kolla lite vilka vägar vi ska åka och vilka städer vi ska se på vägen. Prag och Venedig är två städer vi inte ska missa!

Vi tog en skön sovmorgon på lördagen och gick inte upp förrän vid 12. Efter lite frukost bestämde vi oss för att åka in till stan och sola för att fördriva tiden.
Väl tillbaka var det bara till att ladda upp inför kvällen och vid 18 var vi ganska fräscha och lite halvsnygga, redo att åka till min morbror som fyllde år. Efter den utsökta maten skjutsade pappa oss till Julia där förfesten skulle hållas. 
8 tjejer var vi som klämde in oss i Jullans lilla etta för att styra upp kvällen. Efter några timmars alkoholintagande drog vi oss in mot stan där vi tog stämpel på Grand, gick till Laxen där vi vände i dörren pga det skyhöga ålderssnittet och gick istället till Zätas och satte oss.
Några glas senare mötte vi upp några och drog till Grand. 
Sjukt segt folk där. Tur att det stängde en timme tidigare pga sommartiden. Haha.


Klassiker från Rhodos -09

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla Forrest Gump och sen sova. =)

Puss, godnatt <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0