Lying is just a game.

Im back in Copenhagen igen!
Tog tåget igår vid 16.30 tillsammans med Filip, som också vart i Falkenberg i helgen, och var hemma här igen vid 20. Då vet ni!
I fredags var jag på kalas hos morfar som fyllt år, vilket var hur trevligt som helst. Älskar att träffa släkten! Det blir alltid en sån där skön stämning som inte går att förklara. Bara älskar det.
Efter kalaset tog jag bilen in till stan och mötte upp älskade Jenni på Laxen. Där satt vi nån timme innan vi placerade oss på Harrys uteservering istället där vi träffade på både nya och kända ansikten. En mycket trevlig och välbehövlig afton!

Lördagen började med tunnbröd med leverpastej och ett glas oboy. Mums. Senare på dagen kom Carro hit och hängde en stund innan vi drog 1 km bort till Lillies kalas. Där bjöds det på all möjlig alkoholhaltig dryck, utsökt mat och trevligt sällskap!
När klockan närmade sig 23 drog vi in till stan och vidare till Källaren Laxens sista Oktoberfest-lördag där det fanns 1-liters öl och gröna hattar.
Några timmar och en pizza senare var det dags att dra hem igen.
Söndagen tillbringades till att besöka farfar(kämpa!♥) och farmor. Vi tittade på Elfsborg-Gefle och självklart vann Elfsborg, med hela 3-0!


Lillebror hos mormor och morfar.


Ett foto hos MM & MF på mig och mina bröder från -00.


Det blev lördag!


Tog passfoto på Carro och Katta.

Födelsedagsbarnet!







Träffade Johanna ute!


Tage i Boda, lillebror och farfar♥!

Puss!


Kommentarer
Postat av: Katta

hahaha passfoto...

2011-10-04 @ 10:32:42
URL: http://nilssonkatta.blogg.se/
Postat av: johanna

charmig bild!

2011-10-06 @ 21:32:56
URL: http://ahlqvistjohanna.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0