You need time you said and then you waved goodbye.

Goddag kära läsare!

Idag har vart en otroligt fin och solig höstdag i Köpenhamn! Jag har tillbringat den inomhus... Förutom när jag slängde soporna och kände hur kallt det var. Är fortfarande förkylder så försöker hålla mig borta från allt som heter kyla. (Bara 9 dagar kvar till Sicilien!!)
Har istället suttit och pysslat med min kära jeansväst. Var i stan i förrgår och inhandlade massa nitar som jag skulle sätta på den. Var även inne i stan en sväng till igår och bytte en påse nitar som blev fel och så gick jag på jakt efter ett par höga svarta jeansshorts, som jag har letat efter jag vet inte huuur länge! Hittade till urban outfitters och BAM!, där var dom! Helt sjukt att ett par shorts kan sitta som gjutna. Slänger upp en bild på dom lite senare eller imorgon.
Hittade även en av alla second hand affärer här i Köpenhamn och fann där två par jeansshorts också, ett par mörkblå och ett par ljusare. Man kunde typ inte prova där (fanns ett skynke uppsatt men njaaa) så jag betalade 100 spänn(för båda!!!) och gick hem och provade. BAM! BAM! Båda passade perfekt! Sjukt vilken tur man kan ha!?
Jaja, snart kommer väl familjen hem här så vi ska äta. Ligger för tillfället på en madrass i stuen(vardagsrum på danska) då elektrikerna är på mitt rum och river ner massa grejer. Då vet ni det också!


Nästan klar med västen! Kommer visa bättre bilder när den är helt klar.

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0